Lampemesteren - întâlniți-ne pe rețelele de socializare și găsiți inspirație, participați la concursuri și primiți oferte avantajoase.

La Lampemesteren, IUBIM lămpile de designer! Dacă ești pasionat de design interior, de lămpi din toate colțurile lumii și de povești minunate, urmărește-ne pe rețelele de socializare și abonează-te la newsletter-ul nostru.
IUBIM să-i inspirăm pe alții cu inspirația pe care o primim de la voi-clienții noștri.
Există multe modalități de a face acest lucru și puteți citi mai multe despre prezența noastră în social media mai jos.
<! billed >


FACEBOOK


Găsește premii pentru cele mai minunate produse de pe Facebook, ca să nu mai vorbim de oferte excelente și o mulțime de inspirație. Publicăm în mod regulat, astfel încât să fiți mereu la curent cu cele mai noi produse pe care le avem în stoc.
Fie că postăm un concurs sau o fotografie de atmosferă, ne place când comentați, iar uneori suntem inspirați de lucrurile pe care le împărtășiți. La urma urmei, voi sunteți experții noștri.

Știați că puteți discuta cu noi prin intermediul paginii noastre de Facebook?
Nu ezitați să folosiți această funcție pentru servicii de bază pentru clienți, cum ar fi garanția de potrivire a prețurilor, actualizări despre comanda dvs. și alte întrebări simple și rapide.
Alăturați-vă universului nostru

<! Instagram >INSTAGRAM


Dacă nu ați văzut deja ce facem pe Instagram, acum aveți ocazia! Găsiți cele mai superbe fotografii, trimise adesea de clienții noștri. De asemenea, postăm povești din călătoriile noastre la diverși furnizori, așa că alăturați-vă Lampemesteren în spatele scenei și obțineți o privire de ansamblu asupra produselor care vor veni în sezonul următor.

Urmați-ne pe Instagram
Pagina noastră de Instagram găzduiește o MULTE concursuri uimitoare, unele organizate de noi și altele în colaborare cu cei mai buni și mai inspirați influenceri.

După cum am spus, ne IUBIM fotografiile cu lămpile dumneavoastră de designer GORGEOUS, așa că nu ezitați să le împărtășiți cu noi!
Este simplu - trebuie doar să etichetați @lampemesteren în fotografie sau să folosiți hashtag-urile #lminspiration sau #lampemesteren.

De asemenea, puteți folosi hashtag-ul # dalampemesteren
Folosirea acestui tag ne acordă permisiunea de a folosi fotografia ta în marketingul nostru și în magazinul nostru online. Puteți citi mai multe despre termenii și condițiile aici

Dacă ne dați permisiunea de a vă folosi fotografia, este posibil să o folosim într-o revistă, într-un buletin informativ sau într-o postare pe Instagram și este posibil să o folosim chiar și în magazinul nostru online.
Puteți vedea cum am folosit fotografiile altor clienți ai noștri chiar aici.
<! Pinterest + Youtube >

PINTEREST


De asemenea, puteți găsi multă inspirație pe pagina noastră Pinterest, care este plină de fotografii superbe de la diverși furnizori.
Faceți pin, dați like și deveniți parte din universul nostru.
Găsiți-ne chiar aici.


YOUTUBE


Canalul nostru de pe YouTube conține ghiduri, videoclipuri inspiraționale de la furnizorii noștri și sfaturi și trucuri. Descoperiți îndeaproape produsul, istoria designului și multe altele pe canalul nostru.
Găsiți canalul de YouTube al Lampemesteren aiciSCAM - partea din umbră


Recent, am observat o creștere a numărului de conturi de spam care pretind că sunt noi pe Instagram și Facebook. Facem TOT ce ne stă în putere pentru a le închide cât mai repede posibil.

Dacă aflați că sunteți ținta unui escroc, REȚINEȚI:
  • Noi nu solicităm niciodată informații personale pe canalele noastre de socializare.
  • Dacă câștigați un concurs, acest lucru va fi anunțat în postarea originală, iar noi vom aștepta să ne contactați prin e-mail.
  • Nu vă solicităm adresa și numărul de telefon în scopul expedierii decât după ce ne contactați prin e-mail.
Dacă bănuiți că ar putea fi o înșelătorie, nu ezitați să ne contactați!Găsiți-ne chiar aici: