Seletti Accesorii pentru casă

Uitați de ceea ce este acordat, de anonimat și de soluțiile clasice de design interior -eletti este aici, iar brandul își propune să nedumerească, să șocheze și să seducă.

Brandul italian, care a apărut pentru prima dată pe scena designului interior în 1964, se caracterizează prin abordarea sa plină de umor, excentrică și uneori libertină și copilăroasă a obiectelor de zi cu zi și, prin urmare, Seletti este regina designului interior atunci când vine vorba de arta pop.  

Descoperiți portofoliul incredibil al brandului mai jos - iar dacă aveți nevoie și de o lampă, asigurați-vă că ați verificat colecția noastră de lămpi Seletti acolo!
Hybrid Lfe Vase In Porcelain - Seletti
RRP RON 1.012,00
Așteptat în: 10 - 14 zile
Toiletpaper Baroque Mirror Gold - Seletti
RRP RON 4.631,00
Așteptat în: 10 - 14 zile
Afișați 21 din 21 produse
Dacă sunteți obișnuiți cu colecția încântătoare de accesorii pentru casă de la Seletti, nimic nu vă poate surprinde. Știi că Seletti este brandul din spatele unora dintre cele mai excentrice produse de pe piață și că este cea mai bună modalitate de a aduce atitudine, ciudățenie, umor și farmec în decorul tău.

Numitorul comun al gamei Seletti este faptul că fiecare produs este de cea mai înaltă calitate și este realizat de designeri extrem de talentați, atât în devenire, cât și consacrați. Fie că este vorba de un produs din porțelan CTRLZAK care a fost distrus doar pentru a fi lipit la loc, fie că este vorba de o vază în forma unei inimi umane corecte din punct de vedere anatomic sau de un astronaut de aur de la Mercantonio, garantăm că produsele Seletti sunt întotdeauna de cea mai înaltă calitate și se concentrează pe detalii și design.

Adu-l pe Seletti în universul tău și suntem siguri că Seletti îți va întoarce favoarea. Pe lângă o gamă largă de accesorii pentru casă, avem și lămpi Seletti, care sunt la fel de pline de umor ca și accesoriile pentru casă. Le puteți găsi aici!.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!