ferm LIVING Lampi

ferm LIVING are sediul în Copenhaga și lucrează cu artizani din întreaga lume. Ei produc mobilier, accesorii și lămpi care au nevoie de o viață echilibrată, cu spațiu atât pentru haos, cât și pentru calm - timp pentru reflecție și momente de fericire. Încă de la început, ambiția lor a fost de a inspira oamenii să creeze mediul care îi face să se simtă ca acasă.

Găsește aici sortimentul nostru de accesorii pentru casă de la ferm LIVING
Afișați 36 din 183 produse
ferm LIVING a început cu tapet - sau mai degrabă cu lipsa acestuia. În 2005, fondatoarea și directorul de creație Trine Andersen tocmai se mutase într-o casă cu soțul ei. Nu au găsit tapet care să se potrivească gusturilor lor, așa că Trine a decis să își facă propriul tapet. Înainte de a-și da seama, a realizat 10 tipuri diferite, pe care le-a expus la o expoziție în Danemarca. Nu aveau fondurile necesare pentru a începe să le producă pe toate cele 10, așa că au început cu un tapet și o mână de imprimeuri.

Acesta a marcat începutul ferm LIVING, care a crescut mult mai repede decât și-au imaginat vreodată. În prezent, afacerea găzduiește o serie de angajați talentați și un portofoliu vast de produse în continuă creștere, care cuprinde mobilier, accesorii pentru casă și lămpi.

Găsiți colecția ferm LIVING care îmbină expresia scandinavă cu o notă artistică. Lămpile relaxate și încântătoare care luminează personalitatea și povestea casei tale. Rețineți în special Lama de masă Hebe Table Lamp Large. Înălțimea sa de 140 cm o face să fie lampa de podea decorativă ideală
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!