Candelabre

În mod tradițional, candelabrele erau un simbol al statutului în casă, iar acest lucru este încă parțial adevărat și astăzi. Dar acestea s-au dezvoltat puțin de când au văzut lumina pentru prima dată și acum puteți găsi candelabre în multe forme, culori și materiale diferite.

Avem candelabre de la multe mărci diferite. Puteți alege dintre lămpile de la &tradition, Design by Us, Menu, Flos și multe altele. Explorați universul nostru de candelabre intrigante și superbe - suntem siguri că veți găsi ceva care să vă capteze atenția.
Cut & Paste Candelabru - Seletti
RRP RON 3.317,00
În stoc acum
Afișați 36 din 295 produse

Candelabrele funcționează ca niște opere de artă, concepute pentru a atrage privirea și pentru a emana eleganță și stil. Există o mulțime de candelabre diferite, iar noi le avem pe multe dintre cele mai bune. Un candelabru creează o atmosferă și devine rapid centrul atenției. Acestea pot fi atârnate în aproape orice cameră și, deși sunt adesea văzute în holurile de intrare sau deasupra meselor de luat masa, nu există limite în ceea ce privește modul în care puteți utiliza un candelabru în casa dvs.

Dacă sunteți interesat să cumpărați un candelabru, atunci merită să aruncați o privire la selecția noastră aici la Lampemesteren. Candelabrele sunt o sursă fantastică de lumină și un mod unic de a vă face casa să iasă în evidență.

Avem candelabre clasice, candelabre moderne, candelabre cu becuri decorative și candelabre într-o mulțime de culori diferite.  Un candelabru poate contribui la aducerea unei noi vieți în casa dvs., captând atenția tuturor celor care îl văd.

Mai multe despre candelabrele moderne

.
Candelabrul modern este mai simplu și mai curat decât predecesorii săi, care erau mult mai somptuoase și frecvent aurite. Candelabrul de astăzi are un aspect mai neutru, dar este în continuare frumos și funcționează în interioarele mai simple în stil scandinav. Candelabrul modern vine, de asemenea, într-o gamă mai largă de materiale, inclusiv acrilic, oțel și plastic, ceea ce face candelabrele mai durabile și le conferă o durată de viață mai lungă. Candelabrele moderne au un design mai raționalizat și mai elegant, ceea ce le face ușor de încorporat în propriul interior.

Care este diferența dintre o lampă suspendată și un candelabru?

.
Principala diferență dintre lampa suspendată și candelabrele este cantitatea de lumină pe care o oferă - lămpile suspendate conțin adesea o singură sursă de lumină sau un singur bec, în timp ce sursele multiple de lumină ale unui candelabru oferă mai multă lumină. Candelabrele nu sunt la fel de populare ca lămpile cu pandantiv și lămpile de tavan, dar există mult loc de creștere, deoarece pot aduce mult mai mult în decorul casei decât cea mai simplă lampă cu pandantiv. Atât candelabrele, cât și lămpile cu pandantiv pot funcționa ca piese de artă în casă, deși candelabrul are un avantaj în acest sens, deoarece numărul sporit atât de surse de lumină, cât și liniile de design și dimensiunile mai mari sunt mai atrăgătoare pentru ochi.

Iluminarea cu candelabre mari

.
Candelabrele mari funcționează bine în camere mari sau deasupra meselor de luat masa, deoarece sunt eficiente în a umple împrejurimile cu o lumină frumoasă și confortabilă. Atât candelabrul, cât și lumina pe care o oferă sunt decorative, atmosferice și exclusive. Faptul că sursele individuale de lumină dintr-un candelabru sunt plasate la niveluri diferite înseamnă că aveți la dispoziție o putere luminoasă mai mare cu care puteți decora - lumina se răspândește, oferind o bună iluminare generală.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!