Design By Us Lampi

Design By Us este specializată în tot ceea ce ține de soluții de design și oferă concepte complete de interior pentru reședințe private și spații comerciale. Abordarea lor imaginativă și netradițională a conceptelor de interior, a produselor și a mobilierului i-a ajutat să își creeze propriul limbaj în ceea ce privește designul gonzo.

Nu există nimic standard sau normal la Design By Us, ci compania oferă concepte unice și frumoase, cu rădăcini în tendințele moderne și valorile personale.

Portofoliul lor de mobilier și produse constă în mese, scaune și corpuri de iluminat oferite în țări din întreaga Europă.
Afișați 36 din 177 produse
Design by Us constă într-un studio de design interdisciplinar care s-a dedicat elaborării de soluții de design inovatoare. Marca comercială Design by Us constă în obiectivul lor de a oferi modele versatile, creative și atrăgătoare. Filozofia lor este de a fi diferiți de toate celelalte companii de design scandinave, scoțând în schimb o gamă largă de idei pentru fiecare design și oferind produse colorate, distractive și atrăgătoare.

Marca a fost înființată de Rasmus Larsson și familia sa în anii '90. Inspirația lor vine din tendințele moderne și valorile personale, precum și dintr-un bun simț al umorului și o doză sănătoasă de curiozitate - acestea sunt mărcile Design by Us. Prin abordarea lor netradițională, compania a reușit să producă o colecție de iluminat plină de imaginație și să stabilească un limbaj propriu Gonzo-Design.

Design by Us are o colecție de lămpi interesantă și unică, care întruchipează cuvinte cheie precum lovely, decorative, elegant, dinamic, retro și artistic. Lămpile sunt produse folosind materiale superbe care au fost răsfățate încă din prima zi. Colecția oferă o gamă de lămpi diferite în toate stilurile, de la lămpi montate la penduluri.

Lămpile de salon etc.

.
Printre alte lămpi, colecția oferă lampa "Ballroom", care este o lampă modernă din sticlă. Este piesa centrală perfectă de design bun, detalii și culoare. Lampa a fost răsfățată la fiecare pas pe parcurs, mai ales atunci când a fost suflată manual și ulterior pictată. Lampa "Ballroom" este disponibilă în patru culori: verde, fum, roz și chihlimbar. Lămpile sunt concepute cu detalii rafinate, cum ar fi marginea argintie și alamă pictată manual.

Addicted to Us este o lampă elegantă care oferă o expresie brută și delicată prin formele sale frumoase, eleganța decorativă și combinația de materiale. Lampa unică este disponibilă în trei stiluri, în care s-a acordat o mare atenție fiecărui detaliu. Lămpile oferă piele și oțel lăcuit cu pulbere.

Corpurile de iluminat ale companiei pot face orice casă confortabilă, precum și să ofere designului interior un pic de avantaj. Lămpile Design by Us se vor instala rapid în rolul de piesă centrală în sufrageria, bucătăria sau dormitorul dumneavoastră - ele adaugă o notă unică și incitantă fiecărei încăperi pe care o împodobesc, datorită modelelor și culorilor lor interesante și jucăușe.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!