Pervazul ferestrei

Nu vă învinovățim că vă doriți o lampă pe pervazul ferestrei. Un pervaz este perfect pentru plante, bibelouri și lămpi, deoarece primește multă lumină naturală în timpul zilei, iar noaptea, lumina se scurge prin fereastră, lăsând trecătorii care se plimbă seara să știe că sunteți bine și confortabil înăuntru.

Din păcate, pervazurile sunt adesea neglijate în designul interior. Suprafața subțire face dificilă găsirea unor lămpi care să se potrivească, iar mulți oameni pierd metri pătrați valoroși de design interior. Este păcat, așa că aici, la Lampemesteren, am adunat lămpile cu soclu mic care ar fi perfecte pentru pervazul tău!
Afișați 36 din 1060 produse
Dacă vă doriți o lampă pentru pervazul ferestrei, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să faceți câteva măsurători. Un om înțelept a spus odată să măsori de două ori și să tai o dată - și același lucru este valabil și pentru lămpile de pe pervazul ferestrei, doar că nu este vorba de tăiere (sperăm noi).

Calculați lățimea maximă a bazei, apoi calculați lățimea maximă a abajurului. Odată ce aveți aceste măsurători, sunteți gata să vă aruncați în colecția noastră. Dă-ți seama ce stil de lampă se potrivește cel mai bine decorului tău și decide ce fel de lumină îți dorești.

Dacă cea mai apropiată priză este departe - sau dacă pur și simplu nu vă plac cablurile - vă recomandăm o lampă portabilă. Lămpile To Go sunt făcute pentru a străluci oriunde doriți, iar pervazul nu face excepție. În zilele noastre, majoritatea lămpilor portabile pot dura cel puțin o zi, așa că nu trebuie să le încărcați atât de des.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!