Lustre pendul de cluster

O lampă cu pandantiv este o modalitate excelentă de a obține o expresie unică, care radiază stil și vitalitate. Lămpile cu pandantiv în clustere sunt extraordinar de elegante, iar atunci când sunt suspendate la nivelul ochilor, acestea sunt unele dintre primele lucruri pe care le observați atunci când intrați într-o cameră.

Gama noastră valoare pentru bani cuprinde diverse lămpi suspendate în cluster, astfel încât există ceva pentru toate gusturile - minimalista Franka de la Arcchio, eleganta Robyn de la Lindby și exclusivista Hayley de la Lucande.
Afișați 36 din 42 produse
lămpi suspendate, adesea montate la diferite înălțimi, întotdeauna incredibil de elegante. Dacă doriți să ieșiți și să cumpărați o lampă care să vă sublinieze cu adevărat stilul și să dea casei dvs. o notă unică, o lampă cu pandantiv în formă de cluster este o alegere evidentă. Suntem aici să vă spunem de ce.

În primul rând, o lampă suspendată este, de obicei, piesa centrală a decorului de lumină dintr-o cameră, indiferent dacă aceasta contribuie sau nu cu o lumină esențială. Lămpile suspendate sunt adesea folosite pentru a lumina mesele de sufragerie și mesele de cafea și, de cele mai multe ori, sunt folosite pentru a sublinia stilul decorului, devenind un element cheie în jurul căruia se învârte restul decorului tău.

Lămpile suspendate au adesea o expresie spectaculoasă, deoarece sunt mai decorative și mai sculpturale decât alte lămpi. Designerii știu că lămpile cu pandantiv tind să fie în linia vizuală atunci când cineva intră în casa dvs., așa că este important să alegeți o lampă cu pandantiv bună. La urma urmei, este primul și ultimul lucru pe care îl va vedea în cameră.

Lămpile cu pandantiv cluster sunt o modalitate de a reuni lămpile cu pandantiv pe care le cunoașteți și le iubiți pentru a crea un aspect unic. Acestea atârnă la diferite înălțimi, asigurând o expresie dinamică și vibrantă. Lămpile vin în diferite forme și dimensiuni, iar unele prezintă un model exact, în timp ce altele par mai aleatoare.

Folosiți lămpile cu pandantiv cluster deasupra mesei de sufragerie sau a mesei de cafea - sau în alt mod! Opțiunile sunt nenumărate, dar vă recomandăm să amplasați lămpile cu pandantiv cluster acolo unde pot atrage atenția în mod confortabil. În funcție de mărimea și înălțimea clusterului, vă recomandăm să îl folosiți ca o mică instalație de artă în colțul camerei de zi sau ca mici picături de viață lângă scări. Suntem încrezători că o frumoasă lampă suspendată cluster poate servi ca o notă finală care să vă unească cu adevărat decorul.

Decide cât de mare vrei să fie clusterul tău și aruncă-te în el! Hayley de la Lucande vine în mai multe dimensiuni diferite, cu trei până la nouă lămpi cu pandantiv, astfel încât variază de la a fi o soluție elegantă de colțar mic la o instalație de artă de dimensiuni considerabile. Ce mai aștepți? Subliniați eleganța în decorul dvs. și achiziționați o lampă suspendată cluster din gama noastră valoare pentru bani.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!