Lămpile pentru baie - citiți acest ghid și faceți alegerea corectă

Astăzi, oamenii petrec din ce în ce mai mult timp în baie, așa că este important să aveți exact iluminatul potrivit pentru nevoile dvs.
Este amuzant să te gândești creativ când vine vorba de iluminatul băii, dar trebuie, de asemenea, să luminezi camera într-un mod practic. Este important să fiți conștienți de codurile IP, care reprezintă securitatea unui corp de iluminat împotriva intruziunii unor lucruri precum degete/mâini, praf și apă - deosebit de important în baie. Puteți citi mai multe despre codurile IP și despre siguranță aici.

Reproducerea precisă a culorilor este un alt factor de care trebuie să țineți cont, în special într-un loc în care veți petrece timp în fața oglinzii. De asemenea, este un avantaj să aveți mai multe surse de lumină în baie pentru a evita umbrele și pentru a obține cea mai bună acoperire luminoasă posibilă.

Există o mulțime de opțiuni de iluminat pentru baie, dar pe care să o alegeți? Am adunat câteva informații și surse de inspirație pentru a vă ajuta să găsiți lampa perfectă pentru baia dumneavoastră.

Iluminatul cu LED-uri pentru baie - argumente pro și contra

Un avantaj clar al utilizării LED-urilor în baie este faptul că acestea oferă o lumină naturală. Este important să vă dați seama de ce temperatură de culoare aveți nevoie de la LED-ul dvs., deoarece acestea pot produce lumină rece, caldă sau undeva la mijloc.

În prezent, LED-urile sunt sursa de lumină preferată pentru băi, deoarece produc un iluminat de calitate pe o gamă de intensități. O temperatură de culoare caldă și confortabilă va face ca pielea dvs. să arate natural în oglindă - un avantaj atunci când vă machiați sau vă bărbieriți. Un mic dezavantaj al LED-urilor este prețul lor, dar investiția inițială se va amortiza în timp, deoarece au o durată de viață de 10-25 de ani.

Avem o selecție largă de lămpi de baie cu LED-uri și am adunat câteva sugestii și inspirație pentru a vă ajuta să vă imaginați cum ar putea funcționa în baia dvs.
Aici puteți vedea o schemă clasică de iluminat pentru baie. O Mood 2 lampă de perete de la LIGHT-POINT este montată deasupra căzii de baie, proiectând lumina atât în sus, cât și în jos. Este o lampă de baie cu LED elegantă și necomplicată, care oferă o lumină confortabilă și difuză. Mood 2 poate fi utilizată în diverse locuri din baie și are un grad de protecție IP20.

Deasupra oglinzii sunt încorporate două proiectoare, iar aici, la Lampemesteren, avem numeroase opțiuni de proiectoare. Printre acestea se numără seria Logic series de la LIGHT-POINT, disponibilă în diferite variante. Logic este un spot de tavan simplu și discret. Este, de asemenea, o soluție flexibilă, deoarece se poate înclina la 28 de grade și se poate roti.

De asemenea, avem și Easy Kap, un alt spot discret încorporat. Este oferă o iluminare de înaltă calitate și este excelent pentru utilizarea în baie. Spotul de tavan Easy Kap este de la binecunoscutul producător italian Flos.

Când vine vorba de iluminatul băii, un spot cu LED este o alegere sigură.
O modalitate inteligentă, modernă și ușoară de a vă ilumina baia este să folosiți Philips Hue LightStrips. LightStrips sunt prevăzute cu adeziv pe spate, astfel încât le puteți lipi pur și simplu la locul pe care îl doriți. Philips Hue este un mod cu totul nou de a gândi iluminatul. LightStrips produc 16 milioane de culori, astfel încât există o mulțime de posibilități de a crea scheme de iluminat cald și rece.

Philips Hue LightStrips utilizează tehnologie LED sigură și sunt clasificate IP20.

Aici puteți vedea un exemplu de utilizare a benzilor luminoase inteligente LightStrips de la Philips Hue. Acestea contribuie la aspectul simplu și elegant al acestei băi. Le puteți utiliza într-o nișă din tavan, în jurul unei oglinzi sau oriunde altundeva unde credeți că vor arăta bine.

Celebrul Cube de la Fabbian - un clasic pentru baie

Foarte populara Cube lampă de la Fabbian este disponibilă ca plafonieră sau ca lampă de perete. Este o lampă care funcționează extrem de bine în baie și este văzută din ce în ce mai mult în băile din întreaga Europă.
Plafoniera Cube oferă acestei băi o iluminare de calitate de sus și este simplă și elegantă. Cube oferă o lumină excelentă indiferent de locul în care o poziționați și a devenit un clasic al designului contemporan.

Întreaga serie de lămpi este produsă din materiale de înaltă calitate, iar designul său geometric, dar atemporal, va fi un accesoriu binevenit în orice casă. Cube este disponibilă în cinci variante de culoare.

Lamps for the mirror – classic, modern or untraditional?

Lămpi pentru oglindă - clasice, moderne sau netradiționale?
Lămpile din, de pe și din jurul oglinzii din baie sunt una dintre cele mai importante surse de lumină din întreaga încăpere. Când este timpul să instalați orice lampă ați alege, nu uitați să o montați la nivelul ochilor pentru a evita umbrele.

În prezent, tot mai mulți oameni aleg lămpi moderne și netradiționale pentru băile lor, dar există încă o mulțime de opțiuni clasice frumoase - spoturi încorporate, lămpi de perete, rafturi iluminate și oglinzi cu iluminare încorporată. La Lampemesteren avem o selecție largă de lămpi pe care să le folosiți cu oglinda din baie - iată doar câteva dintre posibilități.
Aplica Romeo Babe W, de la producătorul italian Flos, este un adevărat clasic pentru baie. Poate că este o lampă mică, dar este incredibil de eficientă. Este interesantă și decorativă și va arăta foarte bine în baia dumneavoastră.

Romeo Babe W are un abajur elegant din sticlă transparentă, care oferă o lumină fantastică, fără strălucire, iar jocul de lumină pe abajur în sine este grațios și rafinat.

Per total, aceasta este o lampă de perete neobișnuit de frumoasă, practică și de înaltă calitate.
Lampe Gras este o marcă extrem de populară și începem să o vedem folosită în locuri noi și creative în casă.

Seria Lampe Gras este disponibilă într-o gamă de culori diferite și ca lampadar, aplică, lampă de masă și pendul - există o mulțime de posibilități de utilizare a uneia în casa dvs.  Lampa de perete 304L40 de perete de la Lampe Gras este un simbol al designului, cu un design simplu, robust și ergonomic. Este o lampă frumoasă și elegantă, care va funcționa atât într-o casă minimalistă, cât și într-o schemă de design interior mai somptuoasă.

Seria Lampe Gras este o alegere extrem de practică pentru baie, deoarece este disponibilă în atât de multe variante flexibile și funcționale. După cum puteți vedea în imagine, acest model special are mai multe articulații, astfel încât utilizatorul poate poziționa lampa exact acolo unde este nevoie.
O altă lampă populară pentru baie este E27 de la Muuto. Este o lampă cu soclu - un soclu suspendat și un bec - cu un design elegant și necomplicat. Pendulul unic E27 - confecționat din silicon și disponibil în 13 culori diferite - este enorm de util și adaptabil. Puteți atârna unul singur, împreună cu un prieten într-o pereche asortată sau chiar într-un grup de mai multe. Iar simplitatea sa face ca acesta să fie ușor de încorporat în propriul design interior, indiferent de stil.

La fel ca în cazul tuturor lămpilor pentru baie, nu uitați să respectați instrucțiunile privind siguranța și codurile IP.
O altă opțiune excelentă este Glo-Ball de la Flos. Este o lampă de perete simplă și inteligentă, cu o formă organică, care funcționează deosebit de bine într-o baie.

Glo-Ball este o lampă excelentă pentru interioarele minimaliste și elegante. Poate fi montată direct pe o oglindă - așa cum se vede în imagine - iar un alt model din serie este conceput pentru a fi montat pe un perete sau pe tavan.
Un adevărat clasic pentru baie este AJ Wall lampa de la Louis Poulsen. Această lampă de designer, cu forma și istoria sa distinctivă, devine din ce în ce mai populară. Capul acestui clasic modern poate fi înclinat în sus și în jos și poate fi rotit la 60 de grade de mișcare. Este un corp de iluminat unic, cu un design minimalist imediat recognoscibil.

Seria AJ a fost proiectată de Arne Jacobsen în 1960. Este disponibil în 10 culori superbe, dar numărul 1 în topul vânzărilor noastre este negru.
Găsiți selecția noastră de lămpi de baie aiciTrebuie spus din nou că trebuie să țineți cont întotdeauna de codurile IP atunci când vă gândiți la iluminatul pentru baie sau orice altă încăpere în care umiditatea este un factor - vă rugăm să citiți ghidul de siguranță înainte de a face achiziția. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Toate imaginile de pe Pinterest