Plafoniere

Lămpile de plafon și lămpile suspendate au tendința de a fi grupate împreună - rețineți că lămpile suspendate sunt suspendate de tavan pe un cablu, sârmă sau tijă, în timp ce lămpile de plafon sunt întotdeauna montate direct pe tavan.

Lasă-te inspirat de selecția mare de lămpi de tavan de mai jos sau contactează-ne dacă ai probleme în a găsi exact ceea ce cauți.
FLASK ON Plafonieră Black - Chors
RRP RON 1.010,00
În stoc acum
Afișați 36 din 2493 produse
La Lampmesteren.com avem nenumărate lămpi de tavan din care puteți alege - mari, mici și tot ce este între ele. Avem o lampă pentru fiecare gust și stil, cu o mulțime de posibilități de a vă juca cu căderea și direcția luminii. Lămpile de tavan vă oferă posibilitatea atât de a concentra lumina acolo unde aveți nevoie, cât și de a ilumina suprafețe mari. Există multe avantaje în alegerea unei lămpi de tavan față de tipurile de lămpi. Nu ocupă mult spațiu, nu aruncă umbre pe pereți oferă mai multă lumină per lampă decât alte stiluri.

Atunci, ce este mai exact o lampă de tavan?
 • Este un obiect proiectat echipat cu una sau mai multe surse de lumină.
 • Este montat de obicei pe partea inferioară a unei suprafețe orizontale.
 • De obicei, oferă lumină directă.
 • Poate fi static sau flexibil în una sau mai multe direcții.
 • Se poate realiza din diferite materiale, cum ar fi metal, plastic, țesătură sau sticlă.

  Mulți oameni aleg să utilizeze lămpile de tavan ca surse de lumină principale și alte tipuri de lămpi ca surse de focalizare sau de iluminat de ambianță. Dacă există un colț al casei dvs. care are nevoie de multă lumină - și de puțină distracție -, Lama de tavan Arigato de la Grupa Products este o alegere excelentă. Este atât modernă cât și excentrică și oferă lumina perfectă pentru a citi o carte sau pentru a lucra la calculator. Dacă aveți nevoie să luminați un hol sau să iluminați o oglindă, Lămpile de tavan Beluga cu cele trei spoturi ale sale este perfectă. Fiecare spot poate fi reglat independent, astfel încât să puteți direcționa lumina sa superbă exact acolo unde doriți.

  Bonus Info: Multe lămpi de tavan pot fi montate și pe pereți, oferindu-vă și mai multe opțiuni interesante atunci când vă decorați casa.

  Designeri și mărci - alegerea plafonierei potrivite

  .
  Avem o selecție largă de lămpi de tavan de designer de înaltă calitate. Practice și funcționale sau atrăgătoare și decorative - le puteți găsi aici. Printre mărcile noastre se numără Le Klint, Pandul, Marset, Foscarini, Kartell, SLAMP, LIGHT-POINT, CPH lighting, Fabbian, Flos și multe alte mărci atât mici cât și mari.

  Dacă aveți dubii cu privire la ce plafonieră să alegeți, este important să luați în considerare câtă lumină aveți nevoie să vă ofere, cât de mare va fi camera în care se va afla, scopul și locația acesteia - atelier, garaj, masă de calculator etc. - orice cerințe speciale pe care le puteți avea, cum ar fi reglabilitatea, flexibilitatea și posibilitatea de reglare a intensității luminoase. Vă putem recomanda Lama de tavan Twiggy de la Foscarini dacă vă place ceva atât șic, cât și dramatic deasupra mesei de luat masa, și Skygarden Recessed G9 de la Flos dacă aspectul camera de luat masa este mai romantic.

  Lămpi de tavan cu LED-uri chic

  .
  Poți găsi și lămpi de tavan cu LED-uri încorporate, dacă vrei să economisești bani, să protejezi mediul înconjurător și urăști să trebuiască să schimbi becurile! Aceste lămpi și sursele lor de lumină oferă o lumină albă caldă și au o durată de viață foarte lungă, așa că sunt atât elegante, cât și practice.
  Dacă sunteți în căutarea a ceva care este unic, decorativ și interesant, precum și a unei surse de lumină de foarte bună calitate, verificați lampa de tavan Pirce LED Pirce LED de la Artemide - lumină frumoasă de la o lampă frumoasă, cu economii de energie încorporate. Spoturile de tavan Deep LED de la LIGHT-POINT sunt ideale pentru situațiile în care aveți nevoie de multă lumină de la o sursă de lumină discretă, cum ar fi un hol întunecat sau deasupra blatului de lucru din bucătărie. Sunt, de asemenea, minunate deasupra tablourilor sau deasupra unei oglinzi - posibilitățile sunt infinite!
 • Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
  Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!