Antidark Lampi

Cu peste 25 de ani de experiență în industria de iluminat, se poate spune că ANTIDARK își cunoaște lumina. Proiectele lor sunt întruchiparea designului scandinav, unde simplitatea și funcționalitatea sunt esențiale.

ANTIDARK sunt cunoscuți în special pentru lucrul cu tehnologia LED încorporată, care deschide o nouă serie de opțiuni în ceea ce privește designul și funcționalitatea.

Explorați colecția lor, unde veți găsi bestsellerul incontestabil, EASY Spot, care s-a dovedit a fi popular ca iluminat de bază în camerele active ale casei. Colecția frumoasă și simplă găzduiește, de asemenea, o selecție de lămpi pentru exterior, lămpi de perete și lămpi suspendate.
Afișați 36 din 256 produse
Această poveste a început cu câteva decenii în urmă sub numele de Scan Studio. Sarcina principală a fost de a vinde iluminat de inventar pentru comercianții cu amănuntul.

Datorită unei serii de soluții inovatoare, funcționale și frumoase, firma de design a ajuns rapid în vârful lanțului trofic atunci când venea vorba de iluminatul de inventar - indiferent de mărimea proiectului.

Încetul cu încetul, a crescut cererea pentru populara lor colecție EASY Spot pentru uz privat. EASY Spot este o colecție de spoturi care funcționează atât pentru încastrare, cât și pentru montare. Liniile curate sunt lucrate la perfecție, iar funcționalitatea este impecabilă. Acest bestseller este popular în toată Scandinavia.

În zilele noastre, lămpile sunt folosite în holuri, bucătării open space și băi, unde asigură o lumină uimitoare, ca să nu mai vorbim de o expresie superbă.

Cunoscută acum sub numele de ANTIDARK, compania oferă un sortiment complet de lămpi pentru interior și exterior. Majoritatea colecției lor utilizează tehnologia LED avansată care prezintă posibilități unice - este suficient să vă uitați la eleganta lampă de perete Dot sau la colecția iconică de lămpi VIP.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!