Luca Nichetto

Foscarini, Studio Italia, &Tradition. Luca Nichetto are un CV incredibil de designer. A proiectat o sumedenie de produse, iar designerul din Italia, care are studiouri în Veneția și Suedia, se află în spatele unora dintre cele mai unice lămpi din întreaga noastră colecție.

Scufundă-te în selecția de mai jos și descoperă Tabata de la &Tradition, Chouchin de la Foscarini și Easy Peasy de la Studio Italia.
Afișați 21 din 21 produse
Luca Nichetto și-a fondat afacerea, Nichetto & Partners, în 2006, iar lucrurile au luat amploare pentru acest designer interesant mai mult sau mai puțin imediat. În prezent, acesta are sediul în Suedia și Italia. Dacă ar fi să îi descrieți stilul, adjective precum inteligent, simplu, raționalizat și amuzant v-ar putea veni în minte - și, dacă ne uităm la vasta gamă de modele excelente, nu este surprinzător faptul că Nichetto este foarte râvnit de cercurile de design italian și scandinav deopotrivă.

Foscarini a fost una dintre mărcile care au fost suficient de norocoase pentru a obține o lampă proiectată de Luca Nichetto. El este mintea creativă din spatele a cinci colecții ale brandului venețian.

Colecția Couchin este formată din lămpi suspendate din sticlă albă cu curbe moi, unice - Troag Media, o lampă suspendată lungă - Lămpile suspendate Plass, care sunt lămpi suspendate rotunde și colorate - Kurage, o lampă de masă mică și drăguță - și unicul O-Space.  

Dar Foscarini nu este singurul brand care a colaborat cu designerul. De fapt, nu este nici măcar singurul brand italian care a avut această onoare. Studio Italia Design, o marcă de iluminat de înaltă clasă, a colaborat cu Luca Nichetto pentru a crea lămpile umoristice și pitorești Easy Peasy. Aceste lămpi sunt făcute pentru a fi folosite în deplasare și sunt unele dintre cele mai deosebite lămpi de luat la pachet de pe piață. Formele lor excentrice sunt create folosind sticlă de diferite culori.

După cum am menționat, Luca Nichetto are un studio în Suedia, iar designerul a creat, de asemenea, lămpi în colaborare cu brandul scandinav &Tradition. Îndrăgita lampă de perete Tabata a fost inspirată de dorința de a crea o lampă de perete care să pară că plutește. Imponderabilitatea este palpabilă, iar cele trei module metalice își scaldă împrejurimile într-o strălucire incredibil de moale și difuză.

Diverse forme de modele

.


În afară de lămpi, Luca Nichetto a proiectat o multitudine de alte produse. Designerul a creat mobilier, accesorii pentru casă, ochelari, cărți și chiar un podcast în care vorbește despre design și dialog. Studioul său este specializat în designuri mari, realizate la comandă, dar odată ce ați angajat echipa, vă puteți aștepta ca brandul Luca Nichetto să vă însoțească pe tot parcursul, de la idee la produs și până la finalizare.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!