Abajuri și accesorii

Dacă abajurul lămpii dvs. s-a spart sau piciorul lămpii de masă este stricat, avem piesele de schimb de care aveți nevoie. Jocul de fotbal în interior nu este întotdeauna cea mai inteligentă idee... respirați adânc, pentru că suntem aici pentru a vă ajuta cu selecția noastră largă de abajururi și accesorii de schimb. Nu uitați să faceți măsurători precise pentru a putea obține exact abajurul sau piesa de schimb de care aveți nevoie. Contactați-ne dacă aveți întrebări - suntem aici pentru a vă ajuta. Puteți găsi abajururi de la Flos, Verpan și printre alții, precum și de la designeri, cum ar fi Arne Jacobsen, Philip Bro Ludvigsen, Louise Campbell, Kaare Klint, Vilhelm Wohlert, și Anu Moser.

Bucurați-vă de găsirea noului abajur de lampă.
Le Klint Dust Buster - Le Klint
RRP RON 95,00
În stoc acum
Afișați 36 din 1117 produse
Dacă sunteți în căutarea unor accesorii suplimentare pentru lampa dvs. pentru a vă îmbunătăți și mai mult iluminarea, ați ajuns la locul potrivit. Această pagină găzduiește toate echipamentele de care aveți nevoie pentru a crea mai multă valoare pentru iluminatul dvs. Dacă aveți nevoie de un variator care să vă permită să reglați luminozitatea în funcție de starea de spirit și de nevoile dumneavoastră, puteți găsi gama noastră de variatoare aici.

Colecția noastră de accesorii găzduiește o gamă de abajururi, inclusiv abajururi plisate și diverse cabluri, prize și suporturi, care vă pot ajuta să dați lămpii dvs. o expresie unică și o notă în plus care să o facă să iasă în evidență în decorul dvs. Pe această pagină, veți găsi, de asemenea, un suport pentru abajururi, diverse suporturi de perete și o serie de șine, toate acestea permițându-vă să schimbați modul în care vă folosiți lămpile. Indiferent de nevoile sau dorințele tale, suntem siguri că ceva din această pagină este perfect pentru tine.

După cum am spus, avem o gamă largă de accesorii care fac ca sursa ta de lumină să iasă în evidență exact așa cum îți dorești. Dacă vă doriți un aspect mai clasic pentru lampa dvs., puteți folosi un abajur alb plisat de la Le Klint sau un abajur din hârtie de orez de la HAY. Nu poți da niciodată greș cu un abajur alb sau plisat, deoarece adaugă o notă de lumină și de curățenie camerei tale și un sentiment de eleganță fără cusur, care contribuie la o notă uimitoare, indiferent de stilul tău de decor.

Cu această gamă largă de accesorii rafinate pentru lămpi, vă puteți crea propria lampă și o expresie unică de design pentru a vă scoate în evidență decorul. De asemenea, vă oferim o gamă largă de piese de schimb, astfel încât să puteți optimiza și repara sursele de lumină existente.

C abajururi

Intrați în colecția noastră diversă de abajururi de la diferite mărci și deschideți o lume a iluminatului personalizat. Abajururile nu servesc doar ca capace practice pentru sursele de lumină, ci funcționează și ca elemente de design care pot transforma ambianța oricărei încăperi. Cu gama noastră largă de materiale, stiluri și modele, puteți personaliza cu ușurință iluminatul pentru orice ocazie.

Abajururile din hârtie de orez răspândesc o lumină caldă, difuză, care creează o atmosferă blândă și luminoasă în cameră. Aceste abajururi adaugă o eleganță subtilă și sunt perfecte pentru relaxare și confort. Pe de altă parte, abajururile din țesătură oferă o atmosferă confortabilă datorită capacității lor de a filtra lumina într-un mod moale și plăcut. Abajururile din plastic produc o iluminare clară și modernă, excelentă pentru spațiile de lucru sau pentru locurile care necesită o lumină concentrată.

Gama noastră vă permite să vă exprimați estetica, indiferent dacă vă place designul minimalist sau experimentați cu culori. Dați frâu liber creativității dvs. alegând din diferite forme, dimensiuni și materiale pentru a obține efectul de iluminare și estetica pe care le doriți în casa dvs.

Aparat plisat

Intrați într-o lume a esteticii rafinate cu gama noastră fascinantă de abajururi plisate. Aceste abajururi vă duc iluminatul la următorul nivel, adăugând o frumusețe subtilă și un joc captivant între lumină și umbră. Pe lângă funcția lor practică, abajururile plisate vă transformă designul interior într-o experiență vizuală.

Modelul plisat structurat creează o profunzime vizuală unică și o calitate specială a luminii care se filtrează prin abajur. Rezultatul este o iluminare moale, difuză, care răspândește o atmosferă caldă și primitoare în întreaga încăpere. Indiferent dacă decorul dvs. este modern sau clasic, abajururile plisate adaugă o eleganță atemporală și o notă subtilă de lux.

Explorați gama noastră de abajururi plisate în diferite nuanțe, dimensiuni și materiale și inspirați-vă pentru a vă crea un aspect personalizat. Alegând abajururile plisate perfecte pentru lămpile dvs., puteți crea un iluminat unic care emană funcționalitate și frumusețe. Oferiți camerelor dvs. o nouă perspectivă cu aceste abajururi uimitoare care combină stilul cu o experiență de iluminat rafinată.

Pantele și baldachinele pentru lămpi

Scufundați-vă în gama noastră interesantă de baldachine și baldachine pentru lămpi care vă permit să adăugați o dimensiune personalizată și estetică iluminatului dvs. Un corp de iluminat este mai mult decât un simplu detaliu practic - este o oportunitate de a experimenta cu designul și de a crea o declarație vizuală în casa dvs.

Selecția noastră de corpuri de iluminat variază de la modele moderne din metal la lemn natural și materiale cu textură subtilă. O lampă suspendată din metal poate adăuga o notă industrială unei încăperi, în timp ce o lampă suspendată din lemn aduce căldură și frumusețe organică designului dvs. interior. Alegeți culori și forme care completează sau contrastează cu stilul dvs. actual și creați un iluminat care emană caracter.

Baldachinele nu numai că oferă luminilor dvs. un loc structurat pentru a se așeza, dar pot, de asemenea, să vă accentueze decorul cu eleganță. Alegeți un baldachin simplu pentru un aspect minimalist sau o versiune elaborată pentru a adăuga o notă ornamentală. Cu ajutorul luminilor suspendate și al baldachinelor, vă puteți juca cu înălțimile și dispunerile, puteți crea un ansamblu atrăgător sau puteți sublinia o singură lampă ca punct focal artistic.

Explorați gama noastră de suporturi pentru lămpi și baldachine și oferiți luminilor dvs. o identitate unică. Fie că doriți să adăugați o eleganță subtilă sau să creați o declarație vizuală îndrăzneață, soclurile și baldachinele pentru lămpi sunt instrumentele ideale pentru a vă modela iluminatul cu stil și individualitate.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!