Anglepoise Lampi

Brandul britanic atemporal este cel mai bine cunoscut pentru Original 1227 lampa de arhitect - o lampă frumoasă cu un design minimalist. În zilele noastre, colecția Anglepoise 1227 a fost extinsă pentru a include o lampă suspendată, o lampă de masă, o lampă de podea și o lampă de perete. Expresia industrială simplă face ca întreaga colecție să se potrivească perfect pentru un decor modern.

Au existat diverse evoluții ale acestei lămpi iconice. În 2014, Anglepoise a lansat Anglepoise Type 75 din 1968 în patru noi combinații de culori atrăgătoare. Noile versiuni au fost concepute în colaborare cu designerul de modă britanic Paul Smith, cunoscut pentru ținutele sale distincte pentru bărbați. Măiestria sa în materie de culori se vede clar în reinterpretarea uimitoare a Type 75.

Anglepoise creează lămpi considerate clasice ale designului britanic de mai bine de 80 de ani. Fiecare lampă din colecție este flexibilă și practică, datorită mecanicii de echilibrare distincte și revoluționare. Colecția se potrivește perfect pentru birouri, noptiere și iluminat practic pentru a ilumina orice spațiu de lucru la care vă puteți gândi.
Afișați 36 din 82 produse
În 1932, inginerul auto George Carwardine a creat o nouă formulă pentru un arc. El a descoperit că un braț oscilant susținut de patru dintre aceste arcuri poate fi mutat cu ușurință fără a-și pierde poziția - așa a luat naștere prima lampă Anglepoise. La început, lămpile erau practice și industriale, dar, ca parte a extinderii din 1935, colecția a primit o lampă cu doar trei arcuri. Aceasta este lampa pe care o cunoaștem sub numele de Original 1227.

Din 2003, Kenneth Grange este vârful de lance al marii firme de lămpi. Și-a început cariera ca ilustrator tehnic și de atunci și-a câștigat o reputație deosebită ca designer de producție industrială. Odată a identificat Anglepoise ca fiind designul său preferat - numindu-l un "mic miracol al echilibrului" - și este acum directorul de design. Se străduiește să rămână fidel nucleului de bază al afacerii, aplicând în același timp o abordare inovatoare și orientată spre viitor în activitatea sa.

Deși lămpile au fost dezvoltate și rafinate de-a lungul timpului, funcția și forma lor distinctă au fost păstrate cu grijă. În prezent, puteți găsi lampa Anglepoise în case, birouri, restaurante, baruri și hoteluri din peste 50 de țări. Cele mai recente colecții au fost dezvoltate în colaborare cu designeri renumiți precum Paul Smith și Margaret Howell - designul britanic rămâne în centrul acestui brand britanic.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!