Uyuni Lighting Accesorii pentru casă

Lumânările artificiale cu flăcări LED și baterii sunt o alternativă sigură la cele vii. De asemenea, acestea sunt mai bune pentru climatul interior, deoarece flăcările lor nu creează funingine. Acest lucru le face sigure pentru utilizare, chiar dacă aveți alergii sau copii mici și animale de companie în apropiere.

Lumânările LED de la Uyuni au o flacără unică 3D care arată identic cu flacăra unei lumânări tradiționale. Folosind tehnologia LED, Uyuni Lighting a creat o colecție de lumânări LED cu flăcări care par să pâlpâie foarte ușor. Flăcările nu folosesc nicio mișcare fizică, astfel încât economisiți banii cheltuiți altfel pentru a muta flacăra.
Afișați 36 din 70 produse
Alegeți dintre lumânările de tip tealights, lumânările conice și lumânările disponibile în gama de dimensiuni pe care le cunoaștem și le iubim de la lumânările tradiționale. Se potrivesc perfect pentru felinarul, sfeșnicul sau coronița de advent preferată.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!