Artemide Lampi

ARTEMIDE GROUP a fost fondată de Ernesto Gismondi și Sergio Mazza în 1959 și, în prezent, compania livrează iluminat de înaltă calitate în țări din întreaga lume. Lămpile sunt fabricate în Italia, Franța, Germania, Statele Unite, Ungaria și Republica Cehă. Scopul companiei este de a oferi iluminat tuturor celor care au nevoie de el și, din acest motiv, Artemide inițiază adesea achiziții pentru a-și consolida poziția de lider în domeniul soluțiilor totale. De mai bine de 40 de ani, Artemide a reușit să rămână un furnizor de iluminat care acționează atât ca însoțitor, cât și ca reconfortant, atât în sens fizic, cât și mental. Acest lucru a fost posibil datorită proceselor inovatoare continue ale companiei și a căutării generale de a-și optimiza produsele.
Afișați 36 din 392 produse
Adevărata esență a modelelor bune pentru iluminatul interior se regăsește în portofoliul Artemide de modele deosebite care au un scop.
Tizio, Tolomeo, Aggregato și Callimaco sunt câteva dintre numeroasele lămpi care au revoluționat iluminatul și au combinat echilibrul cu funcționalitatea și inovația.

Artemide oferă corpuri de iluminat pentru locuințe private, dar compania este, de asemenea, bucuroasă să se ocupe și de spații publice mari și de afaceri care doresc să-și îmbunătățească situațiile de iluminat.

Prin concentrarea temeinică asupra noilor tehnologii și dezvoltarea materialelor utilizate - precum și prin eficientizarea proceselor de producție - Artemide continuă să își îmbunătățească poziția în raport cu concurenții săi.

Numeroase icoane de design Artemide au fost plasate în muzee de artă modernă și în colecții de design din întreaga lume.

Grupul Artemide continuă să se extindă și să efectueze achiziții pentru a-și consolida și menține poziția în fruntea pieței.

Designul italian în cea mai bună formă-Artemide.

Citiți mai multe pe site-ul Artemide aici.

Ross Lovegrove

.

Născut: 1958
Cele mai cunoscute lucrări: Walkman de la Sony, computere de la Apple, lampa suspendată Pod Lens, lampa de perete Goggle și lampa de podea Cosmic Leaf
Formație: Designer

Antecedente
Ross Lovegrove s-a născut în Cardiff, Țara Galilor și a absolvit Universitatea din Manchester cu o diplomă de licență în design industrial în 1980 și a urmat un master în design la Royal College of Art din Londra în 1983.

La începutul anilor '80, Ross Lovegrove a lucrat pentru Frog Design în Germania de Vest, unde a proiectat Walkmen pentru Sony și calculatoare pentru Apple.

Ulterior, s-a mutat la Paris, unde a lucrat ca și consultant pentru Knoll. În 1986 s-a întors la Londra, unde a lucrat la proiecte pentru Airbus, Kartell, Ceccotti, Cappellini, Idee, Moroso, Luceplan, Driade, Peugeot, Apple, Issey Miyake, Vitra, Olympus, Yamagiwa, Tag Heuer, Hackman, alias, Herman Miller, Japan Airlines și arhitecții Toyo Ito.

Ross Lovegrove a primit numeroase premii, iar multe dintre proiectele sale sunt expuse în cele mai mari muzee din lume.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!