Andrea Tosetto

Andrea Tosetto

Andrea Tosetto s-a născut în 1959 la Mestre. După ce a absolvit Accademia delle Belle Arti din Veneția, a început să lucreze la Studio Italia Design în 1977, la vârsta de optsprezece ani. Tatăl său, Angelo Tosetto, a fondat marca în anii 1950. Andrea Tosetto a preluat rapid frâiele, ceea ce a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării mărcii. Printre alte colecții, el este omul din spatele incredibilei colecții Kelly de la Studio Italia Design.

Din 2013, fiul lui Andrea Tosetto, Massimilano Tosetto, face parte din familia Studio Italia Design, aducând afacerea de familie în cea de-a treia generație și însărcinându-l pe Massimilano Tosetto să continue tradiția și să ducă brandul în secolul XXI.
Găsind un echilibru perfect între formă și funcție, Studio Italia Design creează lămpi elegante, practice și frumoase. Marca combină înțelegerea sa expertă a sticlăriei, a metalurgiei și a iluminatului cu cele mai noi tehnologii de iluminat. Deși lucrările sunt întotdeauna inovatoare și moderne, fiecare produs prezintă o serie de trăsături distinctive legate de metodele și materialele de înaltă calitate.

Afacerea italiană de familie are încă sediul în Veneția, unde produce lămpi de calitate care se ridică la înălțimea prestigioasei etichete "Made in Italy". Marca colaborează cu designeri internaționali care vin la bord pentru a crea lămpile unice. Un exemplu este populara Lampă cu pandantiv Nostalgi, care vine într-o serie de forme și materiale.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!