Monkey, Mouse & Bird

O maimuță, un șoarece și o pasăre. Seletti este renumită pentru designul său excentric și obraznic și pentru abilitatea de a crea neașteptat prin umor, dând un plus de caracter oricărei case. Portofoliul enorm al mărcii italiene găzduiește de la vaze cu inimioare fotorealiste, lămpi de masă în formă de sardine și astronauți aurite.

Monkey, Mouse & Bird (Maimuță, șoarece și pasăre) este o colecție de animale prietene cu becuri electrice, concepută inițial de Mercantonio. Micile animale monocrome stau cu lumini în mâini și în cioc, toate pentru a vă ajuta să vă luminați ziua și în același timp să vă luminați casa cu umorul autentic Seletti.
Afișați 36 din 40 produse

Cel mai popular dintre cele trei animale este maimuța. Cu dimensiunile sale realiste, aceasta atârnă de tavan, de perete sau stă pe masă, ținând în mână un bec cu o expresie prietenoasă pe față. Îndrăgita maimuță vine în diverse modele, aducând în minte comportamentul copilăros, curios și jucăuș. Maimuța vine și într-un model de candelabru, în care atârnă de un candelabru clasic și deșurubează becurile împreună cu doi dintre prietenii săi.

Corbul este următorul prieten animal de pe listă și, la fel ca maimuța, inspiră curiozitate și spirit ludic. În afară de inteligența lor incredibilă, ciorile sunt cunoscute pentru curiozitatea lor - iar atunci când nu sunt ocupate să deruteze știința cu abilitățile lor de rezolvare a problemelor, le place să zboare în căutarea de monede, șuruburi și chei strălucitoare. Corbul este disponibil ca model de masă și ca lampă de perete, unde atârnă de o creangă.

Nu în ultimul rând, dar nu în ultimul rând, există șoarecele. La fel ca maimuța, acesta ține lampa în mână. Șoricelul simpatic se uită la tine cu ochi mari de cățeluș în timp ce arată cu mândrie becul. Șoricelul este ideal pentru biroul de acasă, unde contribuie la o notă pitorească și confortabilă. Dar nu uitați - dacă aveți o pisică, șoricelul fotorealist ar putea sfârși prin a deveni fie foarte popular, fie foarte nepopular.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!