Becuri

Ce bec ar trebui să alegeți?

Opțiunile sunt nesfârșite, iar navigarea în gama largă de tipuri, forme și culori poate fi dificilă. Vreți să luminați o baie, să vă scăldați camera de zi într-o strălucire confortabilă sau să iluminați masa de luat masa? Dacă doriți să vă simțiți mai pregătiți data viitoare când veți alege un bec, puteți găsi ghidul nostru despre becuri

De asemenea, vă invităm să contactați serviciul nostru pentru clienți prin e-mail, chat sau telefonic, iar ei vă vor ajuta să găsiți becul perfect pentru lampa dvs!
Afișați 36 din 524 produse
Alegerea unui bec nu este întotdeauna o plimbare în parc. Există un număr copleșitor de termeni, iar ghidul nostru despre becuri își propune să vă ajute să vă orientați printre ei, dar am dori să descifrăm mai jos o parte dintre ei.

Dacă sunteți în căutarea unui bec pentru că cel vechi s-a ars, ar trebui să începeți prin a vă da seama care este baza becului vechi. Becurile clasice cu șurub vin în general în două dimensiuni: mari și mici. Cel mare se numește E27, iar cel mic se numește E14. Becurile de tip E sunt becurile clasice pe care cei mai mulți dintre noi am încercat să le înșurubăm și să le scoatem dintr-o lampă. La fel ca și mascota Lampemesteren, acestea sunt numite după inventatorul Thomas Edison!

Becurile de tip G sunt de obicei atașate cu un fel de clemă și sunt mai puțin frecvente decât cele de tip E. Ele sunt adesea denumite becuri cu soclu cu știfturi.

Becurile de tip GU sunt o invenție recentă, iar aceste becuri sunt adesea montate în spoturi, unde cele două picioare sunt atașate și răsucite la 20 de grade pentru a le monta pe un fel de suport de baionetă. Becurile de tip GU sunt concepute pentru lămpile suspendate, iar numărul care urmează după eticheta GU se referă la distanța dintre cele două picioare ale becului.

Becurile de tip T sunt ultimul tip pe care îl vom aborda aici. T5 este o lumină fluorescentă și are nevoie de un corp de iluminat care să o susțină.

Rezultatul culorilor

.
Când vorbim despre becuri, este important să atingem termenul RA, care se referă la capacitatea luminii de a reda culorile. Lumina zilei are 100 RA - cu alte cuvinte, redă perfect culorile. Becurile cu LED oferă adesea 80-95 RA, ceea ce înseamnă că culorile arată foarte asemănător cu ceea ce ați vedea la lumina zilei. În general, luminile din casa dvs. ar trebui să aibă cel puțin 80 RA pentru a asigura culori frumoase și o iluminare ideală.

Lumini cu LED

.
Becurile cu LED sunt foarte populare și pe bună dreptate. Lumina unui bec cu LED este măsurată în Lumen și nu în Watt, ca în cazul altor becuri. În general, se aplică următoarele conversii:

15W = 140 lumeni
25W = 250 lumeni
40W = 470 lumeni
60W = 800Lumeni
75W = 1050 Lumen
100W = 1520 Lumen

Un bec cu LED este foarte economic și consumă puțină energie. Avem becuri LED de la GN, e3light, Muuto, DuraLamp, Philips, Vita, Megaman, Raxon, Tala și multe altele.

Lumini decorative

.

În zilele noastre, multe lămpi au un bec vizibil, ceea ce face ca becul să fie aproape la fel de important pentru expresia lămpii ca și lampa în sine. Pentru a vă ajuta să perfecționați aspectul, am creat o gamă largă de becuri frumoase și decorative pentru toate tipurile de lămpi.

Philips Hue - Becurile viitorului

.

În colaborare cu Apple, Philips a conceput Philips Hue, pe care noi îl considerăm a fi lumina viitorului. Puteți descărca o aplicație și, datorită becurilor special concepute, puteți seta și regla lumina după cum considerați necesar, inclusiv să alegeți între 16 milioane de culori.

Aceasta este o descoperire în industria becurilor. Dacă înainte era nevoie de un variator și de un temporizator, acum aveți nevoie doar de becul potrivit. De asemenea, puteți utiliza Philips Hue pentru a descuraja hoții, deoarece puteți seta lumina să se aprindă și să se stingă în diferite momente pe parcursul zilei și în camerele pe care le alegeți atunci când nu sunteți acasă.

O gamă largă de becuri

.

Avem în stoc diverse baze și dimensiuni, inclusiv popularele becuri E27, E24, G9 și GU10, ca să nu mai vorbim de becurile mai de nișă GU3,5, R7S și G23.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!