Fritz Hansen Lampi

Fritz Hansen - cunoscut și sub numele de Republica Fritz Hansen - își are rădăcinile în 1872, când tâmplarul cu același nume și-a obținut licența de meserie în Copenhaga. Colecția noastră include toate lămpile elegante și atemporale produse de companie, inclusiv eleganta colecție Kaiser Idell, cu modelele sale atemporale și durabile.

Găsește aici sortimentul nostru de accesorii pentru casă de Fritz hansen
Afișați 36 din 131 produse
În decursul primilor doi ani, atelierul din Christianshavn s-a transformat într-o companie înfloritoare, iar fundația produselor de înaltă calitate a fost pusă încă de la început.

De atunci, marca companiei a fost aceea de a livra produse de înaltă calitate recunoscute, caracterizate prin designul lor atemporal care asigură durabilitatea în timp.

De-a lungul anilor, Fritz Hansen a livrat soluții de mobilier și iluminat pentru clădiri celebre precum Christiansborg, Universitetsbibiloteket, Primăria din Copenhaga, Højesteret, Royal Hotel etc., iar acestea sunt doar câteva exemple.

Una dintre cele mai faimoase icoane din portofoliul Fritz Hansen este Ægget, care și-a dovedit popularitatea de-a lungul deceniilor, generațiilor, continentelor și a unei serii de alte granițe indefinibile.

Acest fotoliu minunat îmbină calitatea înaltă cu un design temeinic, aparent fără efort. Designul său este atemporal și stârnește toate cele mai bune emoții.

Compania produce colecția sa de lămpi Kaiser Idell încă din anii 1930.

Aceste lămpi revoluționare sunt realizate în stilul inovator Bauhaus și satisfac pe deplin cererea Fritz Hansen pentru o calitate înaltă impecabilă și un design care rezistă timpului.

Citiți mai multe pe site-ul web al Republicii Fritz Hansen aici.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!