Norm Architects

Norm Architects a fost fondată de Jonas Bjerrre-Poulsen și Kasper Rønn în Copenhaga în 2008. Norm Architects găzduiește un grup de designeri și arhitecți creativi care unesc măiestria și materialele cu frumusețea, istoria și simplitatea atemporală. Studioul de design interdisciplinar se concentrează pe arhitectură, design interior și fotografie, ca să nu mai vorbim de branding și art direction. Proiectele lor se întind în peste 10 țări și lucrează cu orice, de la arhitectură la design de produs.

În studio, ei lucrează îndeaproape cu texturi, materiale și percepții ale arhitecturii și designului. Proiectele lor sunt create pentru a fi privite nu doar cu ochii, ci și cu restul simțurilor. Principiile scandinave de design sunt deosebit de proeminente în munca lor, care combină estetica atemporală și materialele naturale cu exclusivitatea și simplitatea.
Hashira Lustră Pendul Cluster Small Raw - Audo Copenhagen
RRP RON 3.938,00
Din nou în stoc pe: 26-07-2024
Afișați 28 din 28 produse
Numele Norm Architects reflectă accentul pe care studioul îl pune pe găsirea inspirației în normele și tradițiile arhitecturale și de design. Încă de la începuturile sale, brandul a fost distins cu premii prestigioase precum Red Dot, IF Design Award, Design Plus Award și Good Design Award.

Norm Architects pentru Audo Copenhagen

Ca parte a unui parteneriat continuu cu Audo Copenhagen, Norm Architects ajută la dezvoltarea mărcii și a gamei de produse. Studioul și Audo Copenhagen găsesc un punct comun în simplitatea și creativitatea care este în mare parte motivată de minte și corp. Împreună, ei explorează idei care nu doar aspiră la perfecțiunea estetică, ci și la o senzație plăcută: minimalism cu o latură soft, arhitectură cu un unghi de vedere care îndeamnă la reflecție și țesătură vizuală cu o calitate senzorială.

Găsește aici gama de modele Norm Architects pentru Audo Copenhagen

Norm Architects pentru &tradition

Inspirați de natură și de călătoriile în jurul lumii, cei de la Norm Architects au creat, de asemenea, modele pentru brandul danez &tradition. Mass Light NA6 este inspirat de diferitele felinare din Paris, Barcelona și New York. Elementele de bază ale felinarelor - vârful distinct din fontă și sfera de sticlă semitransparentă - au fost transpuse în designul lămpii. Forma, senzația și materialul se îmbină pentru a conferi lămpii o expresie unică. Pe lângă faptul că este o completare perfectă a gamei &tradition, lampa este un exemplu stelar al capacității lui Norm de a uni materialul cu măiestria și simplitatea atemporală.

Găsește gama de modele Norm Architects pentru &tradition aici
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!