LIGHT-POINT Lampi

Unul dintre liderii de piață pentru soluții de iluminat din Danemarca este LIGHT-POINT, care este prezent pe piață din 1995. Această companie dinamică și inovatoare a proiectat și dezvoltat propriile colecții de lămpi de design, având ca filozofie faptul că lumina joacă un rol cheie în designul interior. Lămpile companiei sunt construite pentru a sublinia detaliile arhitecturale, în scopul de a crea o atmosferă confortabilă. Lumina este un element de construcție important în toate viețile noastre. Light-Point folosește cele mai noi tehnologii în proiectarea luminii, reunind lumina funcțională și utilă într-un design elegant și superb. Noile surse de lumină asigură o strălucire eficientă pentru întreaga locuință, fie că este vorba de interior sau exterior.
Afișați 36 din 577 produse
Lămpile sunt disponibile în culori neutre, ceea ce înseamnă că sunt ușor de integrat în casele moderne. LIGHT-POINT oferă o gamă largă de modele interesante și elegante, toate caracterizate de aspectul lor simplu și curat. Modul inovator și creativ de proiectare și dezvoltare a lămpilor de la LIGHT-POINT sunt acolo pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți designul interior.

LIGHT-POINT Cube și alte lămpi populare

Selecția mare de lămpi LIGHT-POINT deschide o mulțime de posibilități - luați în considerare lampa montată Cube, care este destinată în primul rând utilizării în exterior. Lampa este frumoasă și se potrivește aproape tuturor locuințelor, datorită designului său elegant și curat. Acestea fiind spuse, colecția Cube poate fi folosită și pe holuri și în colțurile întunecate ale casei dvs. care au nevoie de puțină lumină. Lămpile Cube, frumoase și minimaliste, sunt disponibile în trei dimensiuni și în culorile negru, alb și argintiu.

Una dintre celelalte lămpi iconice ale lor este Archi, care este o piesă importantă din istoria designului. Designul s-a bazat pe faimoasa lampă de arhitect din 1937, alcătuită din desene ușor de recunoscut. Seria atemporală Archi este formată din Archi W2, care este cea mai mare lampă montată din colecție. Aceasta oferă o lumină bună, deși ușor limitată. În afară de Archi W2, colecția include Archi F2, care este o lampă de picioare superbă, proiectată în aceeași formă clasică ca și restul colecției. Colecția include, de asemenea, o lampă de masă, o altă lampă montată și o lampă suspendată.

LIGHT-POINT are o mulțime de lămpi în ofertă, inclusiv frumoasa și eleganta lampă suspendată Twiggy, proiectată de Ronni Gol. Designul atemporal și minimalist al lămpii culminează cu o curbură distinctivă care ajută la producerea unei lumini confortabile. Lampa este disponibilă în alb și negru.

Lampa LIGHT-POINT Flat este proiectată într-o formă subțire și elegantă, care funcționează perfect cu lumina LED. Lampa poate fi atârnată destul de jos, fără a încurca și este proiectată astfel încât să asigure o lumină moale și confortabilă. Puteți utiliza lampa Flat la masa de lucru, în sala de conferințe și deasupra mesei de luat masa - lumina de 18 W este suficient de puternică pentru a funcționa oriunde. Flat este disponibilă în alb și negru și este ușor de încorporat în configurația dvs. de interior existentă.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!