Lampi de exterior cu senzor

Visezi să vii acasă la lămpi de exterior care te întâmpină și se aprind când te apropii? Poate că vă doriți să puteți merge la seră cu mâinile ocupate, fără a fi nevoie să vă gândiți să aprindeți și să stingeți lumina?

Cu o lampă LED de exterior cu senzor, aveți garantată o lumină practică oriunde aveți nevoie de ea. Gama noastră valoare pentru bani include lămpi de perete clasice pentru exterior și lămpi de grădină cu senzori, așa că, indiferent de locul în care aveți nevoie de o lumină în afara casei, suntem siguri că avem ceea ce căutați.
Afișați 36 din 136 produse
Montați un rând de lămpi de perete cu senzori pe peretele grădinii pentru a vă ajuta să vă orientați dimineața devreme și pentru a vă întâmpina cu un coridor de lumină când ajungeți acasă. Lămpile cu senzori sunt populare pentru iluminarea laturilor casei, deoarece sunt o soluție setați și uitați. Nu trebuie să vă faceți niciodată griji că lăsați lumina aprinsă, așa că, indiferent cât de ușor vă distrageți, veți avea electricitate în siguranță.

Din ce în ce mai multe lămpi de exterior vin cu senzori în zilele noastre, iar aspectul practic este greu de ratat. Oamenii uită adesea că lămpile lor sunt activate prin mișcare, iar mulți dintre noi încep să le ia de la sine. Nu ne dăm seama cât de mult ne bazăm pe senzori până când îi pierdem și trebuie să ne gândim să aprindem și să stingem din nou luminile.

Dacă aveți adesea mâinile pline de genți, chei, căni de cafea și copii în timp ce vă grăbiți să ieșiți pe ușă dimineața, veți înțelege, fără îndoială, cât de practici sunt senzorii - și același lucru este valabil dacă veniți acasă cu două brațe pline de cumpărături. Bucurați-vă de iluminarea automată a căii de acces ca un indicator timpuriu că oaspeții dvs. se apropie de ușă, luminând straturile de flori și arbuștii pe măsură ce merg.

O lampă de alee sau o lampă de grădină cu senzor este, de asemenea, o soluție inteligentă pentru a lumina aleile din grădină care pot fi greu de reperat în întuneric. Dacă aveți noroc, o vulpe sau o căprioară curioasă ar putea aprinde lumina și veți avea parte de un spectacol pe care nu l-ați fi avut dacă lampa de grădină nu ar fi avut senzor.

Lămpile cu senzori vin în toate formele și dimensiunile pentru a fi montate pe pereți și plasate pe sol. La nivel stilistic, există soluțiile clasice și anonime, mici și negre, care se integrează în fronton sau lângă ușa de la garaj, dar gama valoare/preț găzduiește și soluții mai deosebite. Indiferent de stilul dvs., suntem încrezători că veți găsi o soluție încântătoare pentru problemele dvs. cu lămpi de exterior undeva în colecția noastră.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!