Lampă placa de tavan

Există atât de multe baldachine și nu este fără motiv că există o baldachin pentru fiecare, indiferent de stilul tău de decor. Micul abajur, adesea trecut cu vederea, care ascunde cablul lămpii dvs. suspendate, nu este de fapt atât de trecut cu vederea pe cât crede majoritatea oamenilor. Dacă restul decorului dvs. este la punct, un baldachin strâmb, prost sau inexistent va ieși în evidență ca un deget de mare. Mai ales dacă ai ales o lampă suspendată care impune atenția prin coborârea în cameră ca o bijuterie. Dacă este dotată cu un baldachin prost, vei observa cu siguranță.

Baldachinele vin în diverse forme și pentru o serie de scopuri, temperamente și personalități. Există baldachine mari, decadente și modele mici care atârnă discret de tavan.
Lustră Pendul Rose White - GN
Așteptat în: 3 - 5 zile
Ceiling Cup Ø9 Brass - Nuura
Așteptat în: 4 - 6 zile
Afișați 30 din 30 produse
Găsiți selecția noastră de rozete și baldachine în această categorie. Ne mândrim cu faptul că avem modele pentru fiecare tip de personalitate în parte. Dacă sunteți mai discret, vă recomandăm colanul extrem de elegant și simplu Canopy White de la marea marcă daneză &Tradition. Baldachinul are o expresie neutră și trece în plan secundar în decorul tău, lăsând restului camerei spațiu pentru a străluci.

Dacă preferați un design danez grandios, dar discret, de la jumătatea secolului trecut, atunci ceea ce vă trebuie este legendarul brand danez Louis Poulsen. Printre multe alte lucruri, brandul este acasă la Canopy Tophat.

O alegere extrem de elegantă ar fi Ceiling Cup de la incitantul brand Nuura. Acoperișul este disponibil în trei culori și este disponibil în varianta doar cu cablu, dar se potrivește de asemenea foarte bine dacă sunteți în căutarea unui copertină cu cablu.

Canopy pentru trei lămpi

.

Bineînțeles, avem și baldachine cu trei găuri, dacă doriți să aduceți o lucrare de artă cu lămpi suspendate în sufrageria dvs. La fel ca și în cazul baldachinelor obișnuite, există multe stiluri diferite, așa că există ceva pentru fiecare personalitate.

Dacă sunteți genul elegant și stilat, vă recomandăm o rozetă de tavan pentru trei lămpi de la Halo Design, cunoscută sub numele de Rosetă pentru 3 lămpi. Această rozetă neagră se așează confortabil pe tavan și protejează cablurile lămpii dvs. suspendate.

Dacă vă doriți un baldachin pentru trei lămpi care să fie puțin mai, "Here I come", vă recomandăm din toată inima soluția de la Herman Miller, Nelson Triple Mount.

Nu în ultimul rând, există, de asemenea, un baldachin incredibil pentru aceia dintre voi care nu se pot mulțumi cu trei lămpi. Baldachinul Amp Canopy t/4 lămpi de la Normann Copenhagen este exact ceea ce căutați.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!