Lampi solare

Doriți ca funcționalitatea să se potrivească cu forma superbă a iluminatului dvs. de exterior? Atunci răspunsul este reprezentat de celulele solare. Găsiți mai jos o gamă minunată de lămpi de exterior cu celule solare încorporate - perfecte atât pentru grădini, cât și pentru alei. Flexibilitatea încorporată a celulelor solare face ca acestea să fie ușor de amplasat exact acolo unde aveți nevoie de lumină. Am adunat o selecție care variază de la vârfurile minimaliste de la Lindby la lămpile frumoase pe picioare de la marca germană IP44.de și multe altele. Indiferent dacă optați pentru un look clasic sau modern - boem sau Bauhaus - veți găsi mai jos un candidat bun pentru treaba asta.
Afișați 36 din 73 produse
Dacă doriți o lampă cu celule solare care să economisească energie, să fie ecologică, să nu mai vorbim de o lumină excelentă pentru utilizare în interior și în exterior, care să fie ușoară pentru finanțele dvs. și pentru factura de electricitate, atunci o lampă cu celule solare este soluția de iluminat perfectă. Aici, la Lampemesteren, avem o gamă largă de lămpi cu celule solare cu diferite caracteristici, modele și dimensiuni, astfel încât există o lampă pentru fiecare nevoie. Cu alte cuvinte, este practic garantat că veți găsi o lampă care să se potrivească perfect cu nevoile și stilul dvs.

Poate că aveți nevoie de o lampă cu celule solare în grădina dvs. pentru a amplifica atmosfera caldă și confortabilă sau pentru a vă lumina spațiile verzi după căderea nopții. O lampă cu celule solare pe țepușă este soluția perfectă, deoarece este ușor de montat și stabilă odată ce este în pământ. Chiar mai bine, este ușor de mutat după cum credeți de cuviință. Dacă vă străduiți să găsiți drumul spre ușa de la intrare atunci când veniți acasă noaptea târziu sau dacă trebuie să găsiți ceva în magazie, o lampă cu celule solare cu senzor poate fi o soluție excelentă. Lumina se aprinde automat atunci când înregistrează mișcare și nu trebuie să căutați un întrerupător sau să vă faceți griji că vă loviți de lucruri în timp ce vă faceți loc. Indiferent de nevoile dvs., suntem încrezători că avem soluția perfectă pentru dvs.

Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, lămpile cu celule solare de pe alee pot fi utile și estetice. Puteți amplasa un rând de lămpi cu celule solare de-a lungul aleii pentru a crea o lumină uniformă, oferindu-vă o mai bună percepție a împrejurimilor și întâmpinându-vă oaspeții cu o strălucire frumoasă și caldă chiar înainte ca aceștia să intre pe ușă. De asemenea, acestea contribuie la o expresie de design uimitoare pentru aleea dvs. de acces, contribuind cu o notă de atracție garantată pentru a atrage atenția.

Dacă doriți să vă bucurați de o lumină eficientă din punct de vedere energetic în toată casa dumneavoastră, dar nu vă puteți decide asupra unui singur amplasament, atunci o lampă portabilă cu celule solare de la o marcă precum Loom Design ar putea fi soluția perfectă. Colecția de lămpi cu celule solare Lucerna a brandului este funcțională și estetică, iar cu un design modern și minimalist, este garantat că va arăta uimitor, indiferent de stilul dvs. de decor. Colecția este disponibilă în diferite dimensiuni și culori, astfel încât sunteți liber să alegeți lampa perfectă pentru nevoile și stilul dvs. Aceste lămpi portabile arată ca niște felinare clasice, pe care le puteți muta cu ușurință și eleganță după cum considerați necesar - și cu un grad de protecție IP65, este perfectă pentru utilizarea în aer liber. Nu trebuie să vă mulțumiți cu un singur loc de amplasare, deoarece puteți muta lumina de jur împrejur, permițându-vă să împărtășiți strălucirea confortabilă, caldă și confortabilă cu întreaga dvs. locuință. Aceste lămpi pot fi, de asemenea, atenuate cu ajutorul unui variator tactil, ceea ce face și mai ușor să creați lumina și atmosfera perfectă.

Lama de perete cu celule solare

.
O altă soluție de iluminat funcțională, estetică și care economisește energie, care vă poate lumina casa atât în interior, cât și în exterior, este o lampă de perete cu celule solare! Folosiți această celulă solară atât în exterior, cât și în interior, unde arată superb pe perete și oferă o lumină bună și uniformă, fără a ocupa prea mult spațiu în grădină, pe verandă, pe alee sau pe pervazul ferestrei. Așezați o lampă cu celule solare de-a lungul peretelui sau într-un rând și observați cum lumina frumoasă vă luminează casa.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!