Philips Hue

Gama de produse Philips Hue introduce un mod complet nou de a vă ilumina casa. Pentru a instala un sistem de control al iluminatului de ultimă generație era nevoie de un electrician scump - acum, tot ce vă trebuie este un bec HUE, un Bridge și aplicația Philips Hue. Produsele Hue reprezintă cu adevărat un nou mod de a gândi iluminatul. Folosiți Hue pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi. Îl puteți programa să vă trezească, să vă ofere lumină optimă de lucru, să vă dea energie, să vă stingă luminile când plecați de acasă dimineața și să le aprindă din nou când vă întoarceți acasă seara.
Afișați 36 din 163 produse

Philips Hue este cea mai nouă și cea mai avansată dezvoltare din lumea iluminatului. Aproape că nu există limite în ceea ce privește locul în care pot fi folosite aceste becuri și lămpi și tipul de atmosferă pe care o pot crea. La fel ca jocurile, grădinăritul sau colecționarea, Philips Hue poate deveni noul tău hobby. Puteți conecta până la 50 de becuri Hue la un singur kit de pornire, puteți alege între 16 milioane de culori diferite și puteți sincroniza Hue cu televizorul sau cu sistemul de muzică, astfel încât iluminarea să se potrivească cu sunetul. Produsele Hue sunt incredibil de rapid și ușor de instalat, utilizat și extins. Puteți programa lămpile să se stingă când plecați și să se aprindă din nou când vă aflați la o anumită distanță de casă. Puteți să le reglați intensitatea luminoasă, să amestecați becuri Hue albe și colorate și să le faceți să proiecteze mai multe culori diferite în același timp - toate acestea controlându-le cu un singur dispozitiv inteligent. Vă puteți juca cu diferite tonuri de culoare și puteți crea o iluminare de ambianță perfectă și, cel mai bun lucru, puteți utiliza becurile Hue în soclurile clasice și larg răspândite E27.

Kit-ul de pornire Philips Hue - Ce este?

.
Când cumpărați un kit de pornire Philips Hue White, veți primi 2 becuri E27 cu funcții complete, un întrerupător cu variator și o punte, care se conectează la WiFi și vă permite să controlați întreaga instalație de pe un dispozitiv inteligent. De asemenea, puteți obține un kit de pornire fără întrerupătorul de reglaj, dacă preferați să folosiți un smartphone sau o tabletă pentru tot.

Un kit de pornire Philips Hue color, similar cu kitul White, include un al treilea bec E27 în loc de un variator. Kitul color poate produce 16 milioane de tonuri de culori diferite pe care le puteți amesteca și asorta după cum doriți.

O noutate în colecția Hue sunt becurile pentru prize GU10, iar tu poți cumpăra un kit de pornire cu 3 becuri color GU10 și un pod. Atât becurile E27, cât și cele GU10 sunt, de asemenea, disponibile în varianta Ambiance, care produce o gamă completă de tonuri de alb, de la iluminarea ambientală cu alb cald până la lumina rece și clară de lucru - toate într-un singur bec.

Atunci când doriți să găsiți kitul de pornire Philips Hue perfect pentru dumneavoastră, este important să începeți prin a lua în considerare ce becuri se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră. De exemplu, un kit de pornire bun pentru dvs. ar putea fi becurile Philips Hue GU10, care oferă o strălucire eficientă și eficientă din punct de vedere energetic. Kitul de pornire vine, de asemenea, cu un Philips Hue Bridge, care vă permite să controlați până la 50 de sau 12 lămpi diferite Philips Hue
Produsele Philips Hue pot fi amplasate oriunde în casă. Așezați o Bandă de lumină Philips Hue lângă scări sau sub mobilierul dvs. pentru o expresie unică a luminii. De asemenea, puteți utiliza un bec mai mic cu soclu GU10, care este perfect pentru un spot Philips Hue care poate fi atenuat după cum considerați necesar. Sau ce zici de un bec cu tehnologie Bluetooth, pe care îl poți controla rapid, ușor și eficient. Găsiți gama noastră largă de becuri Philips Hue Bluetooth.

De asemenea, puteți amplasa un senzor de mișcare de la Philips Hue în garaj sau pe un hol, astfel încât luminile dvs. inteligente să se aprindă automat atunci când înregistrează mișcare. Gata cu bâjbâielile în întuneric! Senzorul de mișcare Hue Motion, alimentat cu baterii, poate fi instalat cu ajutorul unui suport magnetic sau al unui singur șurub și îl puteți instala oriunde doriți, fără să vă încurcați cu cabluri complicate. Mai mult, puteți utiliza aplicația Hue pentru a regla senzorul de mișcare și pentru a modifica setările în funcție de momentul zilei.


Ce sunt Philips Hue LightStrips?


Dacă vă place să vă jucați cu lumina, să experimentați posibilități și să vă distrați, aruncați o privire la kitul de pornire Philips Hue LightStrip Plus de 2 metri. Aceste LightStrips sunt ideale pentru a crea efecte interesante pe scări, în dulapuri sau chiar în spatele televizorului. Le puteți schimba lungimea și culoarea și, deoarece sunt montate cu adeziv, sunt ușor de mutat fără a lăsa găuri urâte de șuruburi în pereți.

Watts & Lumen & Kelvin - Sunt confuz...

.
Puterea energetică a becurilor era măsurată în wați, dar luminozitatea becurilor LED este măsurată în lumeni (lm). 140 lm este echivalent cu 15 wați; un bec tradițional de 100 de wați produce 1520 lm. Kelvin este o măsură a temperaturii de culoare. Un bec cu lumină caldă este undeva între 2700-3000 kelvin, temperatura de culoare neutră este între 3500 și 4000 kelvin, iar un bec rece variază între 4000-5000 kelvin. Cu cât lumina pe care o doriți este mai caldă, cu atât trebuie să căutați o valoare kelvin mai mică.

Philips Hue LED - faceți alegerea potrivită

.
Toate produsele Philips Hue sunt cu LED-uri. Beneficiezi de economiile de energie ale tehnologiei LED, precum și de posibilitatea de reglare a intensității luminoase, ceva nativ pentru Hue pe care nu ai garanția că îl găsești la alte becuri și lămpi cu LED. Dacă aveți orice întrebare despre Philips Hue, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat - suntem întotdeauna gata să vă ajutăm!
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!