Piet Hein Accesorii pentru Casă

Piet Hein este cunoscut pentru crearea de accesorii pentru casă elegante și funcționale, care combină estetica atemporală cu caracterul practic. De la vasele și sticlăriile sale iconice Superellipse până la suporturile de lumânări și ulcioarele care îi poartă semnătura, modelele lui Hein sunt caracterizate de un echilibru simplu și armonios între formă și funcție. Utilizarea de către el a unor materiale precum oțelul inoxidabil și lemnul reflectă un sentiment de calitate și durabilitate. Accesoriile pentru casă ale lui Piet Hein nu numai că adaugă o notă de eleganță scandinavă oricărui spațiu, dar încorporează și o înțelegere profundă a nevoilor utilizatorilor și a rutinelor zilnice.

Vezi și lămpi de la Piet Hein aici!

Așteptat în: 3 - 5 zile

Așteptat în: 3 - 5 zile
Afișați 36 din 42 produse

Sfeșnice de Piet Hein

Sfeșnicele lui Piet Hein sunt capodopere ale lumii designului, combinând forme simple cu o eleganță subtilă. Suporturile sale de lumânări, adesea denumite după constelații și planete, sunt create cu accent pe funcționalitate și estetică. Abordarea minimalistă din modelele lui Hein creează o expresie atemporală care se potrivește cu orice stil de design interior. Realizate întotdeauna din materiale de înaltă calitate, suporturile de lumânări emană o estetică unică și durabilitate. Asimetria și curbele caracteristice ale suporturilor de lumânări creează un element interesant din punct de vedere vizual, care adaugă o notă de fler artistic oricărei atmosfere. Suporturile de lumânări de la Piet Hein nu sunt doar obiecte funcționale care răspândesc lumina, ci și opere de artă care îmbină forma și funcția într-un mod remarcabil.

Bowls Piet Hein

Bolurile lui Piet Hein reprezintă o fuziune de forme simple, atractivitate estetică și practicitate. Cunoscut pentru crearea unor modele atemporale, Hein a reușit să confere bolurilor o eleganță aparte. Bolurile sale au o asimetrie subtilă și o formă organică care creează un interes vizual, menținând în același timp o utilizare funcțională. Fie ca piesă centrală pe masa de luat masa, fie ca parte a decorului, bolurile lui Piet Hein adaugă o notă sofisticată oricărui context. Versatilitatea lor le face potrivite atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru ocazii speciale, și reprezintă un amestec frumos de artă și funcționalitate în materie de accesorii pentru casă. Superellipsa lui Piet Hein este o formă geometrică ce combină caracteristicile unei elipse și ale unui dreptunghi. Această formă unică a devenit iconică în repertoriul de design al lui Hein și este cunoscută mai ales pentru utilizarea sa în mese, lămpi și boluri.
Bolul bazat pe forma Superellipse continuă fascinația lui Hein pentru geometrie și estetică. Folosește forma distinctivă Superellipse pentru a crea un bol cu un profil unic și aerodinamic. Suprafața plană și curbele ușoare ale bolului îi conferă un aspect modern, păstrându-și în același timp funcționalitatea de recipient.

Lămpile Superellipse pot fi văzute aici!

Vaze Piet Hein

Vasele lui Piet Hein sunt o celebrare a simplității, eleganței și a unui joc subtil cu forma. Filozofia sa de design, care îmbină matematica și estetica, este exprimată în aceste obiecte sculpturale. Vasele lui Hein se caracterizează prin liniile lor curate, proporțiile echilibrate și abordarea inovatoare a designului. Vasele lui Hein au capacitatea de a se adapta la diferite stiluri de design interior, de la spații moderne la cele mai clasice. Eleganța lor simplă le face potrivite ca parte centrală a aranjamentelor decorative sau ca un detaliu subtil și rafinat în orice casă. Vasele lui Piet Hein sunt un tribut adus frumuseții unei forme bine definite și prezintă talentul său de a combina sensibilitatea artistică cu caracterul practic.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!