Outlet

Mare design la prețuri mici! Aici vă puteți scufunda într-un ocean de lămpi rafinate și, dacă sunteți norocos, s-ar putea să găsiți o comoară ascunsă care este ultima de acest fel. Există reduceri mari și este întotdeauna posibil să găsiți un chilipir. La Lampemesteren, ne putem lăuda că avem peste 12.000 de numere de articole online - și din acest motiv, este inevitabil să trebuiască să ne golim stocul din când în când: de aceea am creat un loc unde este ușor să investești în artă de design cu un buget redus.
Afișați 36 din 337 produse

Vânzarea de lichidare a accesoriilor pentru casă - creați armonie în casa dvs. la prețuri extraordinare!

Bine ați venit la vânzarea noastră de accesorii pentru casă, unde vă prezentăm o gamă largă de articole elegante și funcționale pentru casa dumneavoastră. Explorați selecția noastră de accesorii, tăvi/ farfurii, scaune de bar, miniaturi de design, animale/figurine, sfeșnice, perne, mobilier mic, oglinzi, ceasuri și vaze - toate la prețuri reduse.

Găsește atingerea perfectă pentru decorul casei tale cu selecția noastră de Accesorii. Creați eleganță pe masă cu frumoasele noastre Tăvițe/Platite sau adăugați o dimensiune modernă barului dvs. cu selecția noastră de Scaune de bar. Descoperiți Miniaturi cu design unic și animale/figurine frumoase pentru a da un farmec personalizat casei dvs. Suporturi de lumânări în diferite stiluri, culori și materiale sunt disponibile pentru a crea atmosfera potrivită în spațiul dumneavoastră. Înveselește-ți canapelele și scaunele cu selecția noastră de Perne și adaugă funcționalitate cu Mobilierul nostru mic. Oglinzile de diferite forme și mărimi nu numai că oferă un scop practic, dar pot îmbunătăți, de asemenea, iluminarea și aspectul vizual al unei încăperi. Țineți evidența timpului cu ceasurile noastre elegante și aduceți natura în casa dvs. cu frumoasa noastră selecție de vaze.

Cufundați-vă în oferta noastră de lichidare a vânzărilor de accesorii pentru casă și îmbunătățiți-vă casa cu articole elegante care vă reflectă personalitatea. Nu ratați ofertele extraordinare - găsiți-vă preferatele și oferiți astăzi o nouă viață casei dvs.

Produse demo de design și lămpi


La Lampemesteren, spunem întotdeauna că designul bun nu se demodează niciodată. Există un motiv pentru care multe dintre cele mai în vogă articole de astăzi au fost populare încă de când au fost concepute - așa că nu există niciun motiv pentru a nu profita de lămpile de designer la reducere!

Produsele demonstrative din gama noastră vă oferă posibilitatea de a cumpăra lămpi elegante la prețuri reduse. Chiar dacă au fost folosite în expoziții sau au făcut demonstrații, acestea își păstrează încă designul sublim și funcționalitatea.

Explorați selecția noastră de lămpi de designer, de la modele moderne și minimaliste la variante mai artistice și decorative. Produsele noastre demonstrative reprezintă o oportunitate unică de a aduce un iluminat exclusivist în casa sau în spațiul de lucru, la un preț care se potrivește bugetului dvs.

Dați o nouă lumină spațiului dvs. cu ajutorul demo-urilor noastre de iluminat de designer și creați o atmosferă de rafinament și stil. Descoperiți numeroasele stiluri, forme și materiale diferite disponibile și găsiți lampa perfectă care să se potrivească gustului și stilului dvs. de design interior. Cumpărați cu încredere, deoarece produsele noastre demo oferă în continuare calitatea și designul de înaltă calitate pentru care este cunoscută marca noastră.

Hubsch, Piet Hein și Hay Warehouse Sale


Plonjați în lumea lui Hubsch, unde eleganța și simplitatea scandinavă se întâlnesc. Vânzarea noastră de depozit vă prezintă modelele unice ale lui Hubsch, care includ totul, de la mobilier și iluminat la obiecte decorative.

Piet Hein este cunoscut pentru că îmbină matematica și arta în produsele lor. Experimentați eleganța și funcționalitatea în armonie perfectă cu articolele noastre demonstrative de la Piet Hein, de la suporturi clasice pentru lumânări la piese de mobilier moderne.

Hay este sinonim cu designul și inovația daneză modernă. Vânzarea noastră la depozit include o selecție a celor mai populare produse Hay, inclusiv mobilier, corpuri de iluminat și accesorii, permițându-vă să adăugați o notă de fler scandinav în casa dvs.

Fie că sunteți în căutarea frumuseții minimaliste, a eleganței atemporale sau a inovației moderne, vânzările noastre de depozit Hubsch, Piet Hein și Hay au ceva pentru toată lumea. Descoperiți ofertele exclusive și adăugați o notă de lux în decorul casei dvs. fără să vă rupeți bugetul. Grăbiți-vă să vă găsiți preferatele, deoarece vânzările noastre de depozit durează doar până la epuizarea stocurilor!

Vânzări de depozit de mobilă mică


Pe lângă o varietate de lămpi, vindem și bănci, mese laterale mici, scaune de bar și multe altele.

Luați parte la vânzarea noastră interesantă Small Furniture Warehouse Sale, unde vă puteți moderniza casa cu articole de decor elegante și funcționale la prețuri reduse. Explorați gama noastră extinsă de mobilier mic care combină estetica cu caracterul practic.

Vânzările noastre de depozit includ o selecție diversă de mobilier mic pentru fiecare cameră din casa dvs. De la măsuțe laterale elegante și rafturi compacte la soluții practice de depozitare și scaune de bar la modă, avem de toate. Găsiți piesa de mobilier perfectă pentru a se potrivi stilului și nevoilor dvs. de design interior.

Descoperiți modele moderne, stiluri clasice și tendințe contemporane, toate reunite în oferta noastră de vânzare a Depozitului de mobilă mică. Fie că doriți să optimizați spațiul din living, să adăugați fler dormitorului dvs. sau să creați un spațiu de lucru inspirat, veți găsi aici piesa de mobilier ideală.

Grăbiți-vă să profitați de cele mai bune oferte, deoarece vânzările noastre de depozit sunt disponibile doar în limita stocului disponibil. Oferiți casei dvs. o gură de aer proaspăt și creați un spațiu care să vă reflecte stilul unic, alăturându-vă astăzi vânzărilor noastre de mobilier mic de depozit!
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!