Frandsen Lampi

Aventura a început în 1968, când legendarul designer danez Benny Frandsen a creat prima sa lampă. De atunci, brandul Frandsen s-a aflat într-o călătorie de inovație, dezvoltare și expansiune, iar colecția sa vastă de modele minunate nu a făcut decât să crească.

În zilele noastre, colecția Frandsen cuprinde un amestec minunat de produse inovatoare, orientate spre viitor și produse clasice atemporale, iar marca a reușit să facă o punte frumoasă între moștenirea designului danez și curiozitatea motrice căreia îi datorează succesul. Cu o lampă de la Frandsen, aveți garanția unei lumini care nu se demodează niciodată, care este construită și proiectată să dureze.
Lyss Lampă de Masă Black - Frandsen
RRP RON 915,00
Așteptat în: 3 - 5 zile
Afișați 36 din 243 produse
Marca daneză Frandsen se caracterizează prin colecția sa de lămpi și corpuri de iluminat care aduc personalitate, margine și farmec în decorul dumneavoastră. Siluete oneste, organice, simple, grafice și vesele care inspiră.

Vă doriți o lumină care să fie mai mult decât doar lumină? Atunci o lampă de la Frandsen ar putea fi răspunsul.

Mai mult de o jumătate de secol în industria lămpilor duce la o experiență incredibilă atunci când vine vorba de design și calitatea construcției. Această experiență permite Frandsen să se asigure că lămpile sale rezistă atât din punct de vedere al stilului, cât și al calității, iar dumneavoastră aveți garanția unei lămpi pe viață pe care o puteți transmite generației următoare.

Lampa care a dat startul aventurii a fost Benny Frandsen's Ball. Lampa a fost proiectată în 1968 și este la fel de la modă acum ca la sfârșitul anilor '60, ceea ce o face un exemplu incredibil de atemporalitate care caracterizează lămpile Frandsen.

Povestea Frandsen Lighting și a lui Benny Frandsen

.
Când l-am pierdut pe Benny Frandsen în 2021, am pierdut o legendă a designului danez. Am pierdut o icoană de trendsetting și am pierdut o parte valoroasă a moștenirii designului danez.

El a fondat Frandsen Belysning în 1968, în legătură cu lansarea lămpii Ball, fuzionând cu grupul Fritz Hansen. Trei ani mai târziu, Frandsen și-a răscumpărat compania și a redenumit-o Frandsen Lighting. Acesta a devenit primul pas în călătoria care avea să se deruleze în anii care au urmat.

Au fost introduse noi versiuni și modele, iar Frandsen a devenit rapid un nume de renume internațional. În 2018, Benny Frandsen a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare, iar în 2019, Frandsen a devenit parte a brandului BESTSELLER NINE UNITED, care găzduiește, de asemenea, lămpi de la Verpan și &Tradition. NINE UNITED are în prezent sediul în Horsens și are peste 700 de angajați în Europa și Asia.

Benny Frandsen a decedat în 2021, dar spiritul său trăiește până în prezent în lămpile uimitoare care pot fi achiziționate de la brandul Frandsen.

Lămpile Frandsen în designul interior

.
În felul lor, toate lămpile brandului vor contribui la încadrarea casei, iar pentru Benny Frandsen a fost important ca clienții să poată adăuga propria lor notă la multe dintre produse. Unul dintre multele moduri în care acest lucru este posibil este alegerea unui abajur de lampă într-una dintre numeroasele culori dinamice disponibile.

Frandsen A/S se concentrează pe design și dezvoltarea de produse. Pe vremuri, marca își schimba colecția puțin o dată pe an, dar în prezent, gama de produse este actualizată în mod regulat. Noile cataloage sunt publicate de două ori pe an, iar selecția de lămpi și nuanțe este revizuită în funcție de necesități.

Marca este cunoscută pentru că oferă lămpi de înaltă calitate la prețuri rezonabile. Estetica și funcționalitatea sa sunt peste medie și ajută la crearea cadrului pentru un decor incitant și impecabil. Fiecare lampă de la Frandsen poate adăuga ceva unic și personal la decorul dvs. și de aceea Frandsen produce unele dintre cele mai populare lămpi de perete, de tavan, de masă și de podea, disponibile într-o multitudine de culori!

Bulera lui Benny Frandsen

.
Ball a fost lampa care a dat startul aventurii pentru Benny Frandsen și pentru Frandsen ca brand. Micuța sferă a devenit un accesoriu veșnic în decorul scandinav, iar Ball este la fel de elegantă și astăzi ca atunci când a fost lansată. Lampa este disponibilă într-o gamă de modele și ca lampă de perete, lampă de podea, lampă de masă și lampă suspendată. Lampa este disponibilă în toate variantele, de la alamă și cupru la nuanțe lucioase și mate. Există ceva pentru fiecare gust și pentru fiecare stil de decor. Lămpile Ball oferă simplitatea pe care mulți dintre noi o căutăm, dar are un avantaj care îi permite să își lase amprenta asupra mediului înconjurător. Designul rotund este clasic și funcționează perfect cu lumina lămpii, care este o strălucire frumoasă ce se adună în centru datorită abajurului rotund și superb din metal.

Dacă doriți cu adevărat să vă scufundați în colecția de lămpi Ball, puteți vizita categoria noastră dedicată de produse!

Frandsen's Lyss


Frandsen are, de asemenea, o mulțime de lămpi proiectate în vremuri mai recente, cum ar fi minunata Lyss, creată de șeful departamentului de design al Frandsen, Toni Rie. Ea se află în spatele multor lămpi din colecția Frandsen, dar Lyss este un exemplu excelent al abilităților sale incredibile în ceea ce privește designul scandinav.

Lyss este una dintre acele lămpi care sunt greu de identificat. Dacă nu știi când a fost fabricată, ai putea ghici undeva între anii 1960 și anii 2020, și tocmai asta o face atât de unică și încântătoare. Silueta elegantă și ușor de recunoscut înseamnă că obține o expresie atemporală. Nu se demodează niciodată, iar versatilitatea sa înseamnă că se potrivește perfect în toate stilurile de decor.

Vezi Lyss în acțiune aici!

Toni Rie, șef de design


Din 2013, Tonie Rie Lauridsen se află la cârma creativă a Frandsen în calitate de Head of Design al mărcii. Ea este designerul din spatele multora dintre noile modele lansate de Frandsen, printre care se numără:

 • Lyss
 • .
 • Ombre

 • Aer

 • Cadis

 • Dacă doriți să descoperiți lămpile lui Toni Rie, dați click chiar aici!.

  Colecția BF-20


  BF-20 este una dintre cele mai recente apariții în gama largă de lămpi Frandsen. Colecția vine în diverse versiuni, dar noi dorim să evidențiem lămpile de perete, pe care le considerăm modelele esențiale BF-20.

  Designul este incredibil de interesant, deoarece există la o intersecție între diverse stiluri de design. Silueta este clasică și se inspiră în mod clar din moștenirea de design Frandsen și din modelele istorice ale lui Benny Frandsen. Este rotundă, ceea ce o face un omagiu nostalgic adus minunatelor lămpi Ball. Dar, așa cum ne uităm la colecția Ball, designul oferă, de asemenea, o notă futuristă, aproape industrială, deoarece lasă la vedere articulațiile, șuruburile și întrerupătoarele.

  Lumina lămpii de perete este directă, iar lumina este perfectă pentru a fi montată lângă un birou sau într-un colț confortabil de lectură. În timp ce lampa oferă o lumină descendentă, aceasta creează și o strălucire moale și difuză, care iese din partea superioară a lămpii. Lumina ascendentă înconjoară lampa, oferind încăperii o lumină ambientală blândă, delicată - și un memento că lampa de perete BF-20 este aprinsă.

  Găsește BF-20 aici!

  Lama Butterfly


  Lămpile Butterfly au fost lansate inițial ca lămpi suspendate, dar nu a trecut mult timp până când alte modele au fost adăugate la colecție. Designul Butterfly este acum disponibil ca lampă de podea și de masă, iar diferitele modele sunt toate completări minunate pentru decorul dvs.

  Toni Rie, șeful departamentului de design de la Frandsen, se află încă o dată în spatele acestui design minunat, care este în același timp nostalgic și modern. Colecția are o expresie vizuală uimitoare și, deși fiecare model arată minunat de unul singur, există ceva deosebit de frumos în a amesteca și asorta lămpile.

  Silueta este formată din două sfere orientate în direcții opuse, în care sfera de jos oferă o lumină directă, iar sfera superioară creează o strălucire ambientală blândă, datorită micilor sale perforații. Încă o dată, Frandsen lovește în plin în ceea ce privește designul scandinav - și, ca întotdeauna, rafinatul Butterfly este disponibil într-o minunată bogăție de nuanțe superbe.

  Găsește Butterfly aici!
  Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
  Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!