Lampi din beton

Unii oameni ar putea avea asocieri negative cu betonul, dar adevărul este că acest material versatil este folosit pentru mult mai mult decât pentru blocuri de apartamente gri și neinspirate și mulaje utilitare. Betonul este un material de construcție străvechi care a cunoscut multiple reveniri de popularitate în arhitectură și design datorită versatilității sale și diverselor utilizări practice - este suficient să ne uităm la podul Big Belt Bridge, la blaturile de beton din bucătării în casele moderne și la micile lămpi elegante din beton.

Descoperiți gama noastră superbă de lămpi din beton cu un raport calitate-preț!
Afișați 36 din 38 produse
Încă din Grecia Antică, versatilul material de piatră a fost foarte prezent în arhitectură, iar în prezent este unul dintre cele mai frecvent utilizate materiale din lumea construcțiilor. Mulți oameni sunt surprinși să afle că betonul este ecologic - adesea mai ecologic decât copacii - și, în ciuda criticilor aduse blocurilor de apartamente care au apărut în anii 1960, mulți oameni au ajuns să realizeze că expresia brută și puternică a betonului este de fapt foarte frumoasă.

În majoritatea locuințelor, lămpile din beton creează un contrast, iar minunatul material gri poate contribui la un aspect precis și puternic. Între timp, abajururile gri sunt versatile și, indiferent de schema de culori a încăperii, o lampă din beton se va potrivi de minune. De asemenea, lămpile din beton sunt garantate că își vor păstra forma și expresia pentru mulți ani de acum încolo. Materialul este rezistent, așa că, dacă îți așezi lampa de beton în interior, poți fi sigur că nu se va uza. Betonul pe care romanii l-au amestecat cu atâția ani în urmă este încă în picioare - uitați-vă doar la Panteonul din Roma.

Betonul este un material turnat, creat cu ajutorul unui amestec de nisip, pietre mici, apă și ciment. Este folosit pentru tot felul de lucruri, iar stâlpii de oțel sunt adesea mulați în beton pentru armare. Deși betonul este rezistent la presiune, nu este rezistent la tracțiune - acestea fiind spuse, este rar să vezi o lampă din beton armat.

În orice caz, brutalismul revine în actualitate. Îl vedem în expresia industrială care este mai populară ca niciodată și în popularitatea în creștere a betonului ca material. Betonul are o textură unică, iar o lampă din beton contribuie la o expresie grafică unică, care se rupe și, în același timp, se completează cu mediul înconjurător. Betonul brut emană rezistență și conferă putere lucrurilor din vecinătatea sa. Achiziționați astăzi o lampă din beton și observați cum aceasta ocupă un loc central în cameră cu expresia sa puternică.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!