Vipp Lampi

În 1932, Holger Nielsen a câștigat o mașină pe biletul de intrare la stadionul de fotbal local, iar Vipp a început cu acest lucru. Doar că el nu știa asta.

A vândut mașina și a cumpărat o presă de metal, iar câțiva ani mai târziu, când soția sa, Marie, a avut nevoie de un coș de gunoi pentru salonul ei, a intrat în atelierul său și a făcut ceea ce cunoaștem acum sub numele de coșul de gunoi cu pedale Vipp.

De-a lungul timpului, aceasta s-a extins la un portofoliu vast de unelte, bucătării, băi, mobilier și lămpi.
Vipp525 Lampadar Black - Vipp
RRP RON 2.624,00
În stoc acum
Afișați 22 din 22 produse
Vipp este în continuare o firmă de design daneză independentă, deținută de familie, condusă de fiica lui Holger, Jette Egelund, de cei doi copii ai acesteia, Kasper și Sofie, și de 45 de angajați din Copenhaga.

Indiferent dacă proiectul constă în realizarea unui coș de gunoi din metal, regândirea bucătăriei modulare și de sine stătătoare, dezvoltarea unei colecții de mobilier sau crearea Vipp Hotel, calitatea produselor și conceptelor este măsurată în funcție de capacitatea lor pe termen lung de a cultiva o experiență unică.

În 2009, coșul de gunoi cu pedale a devenit parte a colecției permanente de design de la MoMA din New York - singurul loc din lume în care coșul de gunoi cu pedale este pur decorativ.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!