Lampi deasupra mesei de cafea

Am adunat o selecție de lămpi suspendate care vor arăta minunat deasupra unei măsuțe de cafea. Când este momentul să alegeți ce lampă va arăta cel mai bine deasupra mesei de cafea, căutați ceva primitor care să se potrivească cu restul decorului interior. De asemenea, ar trebui să țineți cont de scopul lămpii. Este acolo pentru a oferi o lumină centrată și focalizată deasupra mesei de cafea în sine, pentru a lumina întreaga cameră sau pentru a crea un sentiment de atmosferă? Ar trebui ca lampa suspendată să ofere lumină directă sau difuză? Sunt destul de multe decizii care trebuie luate. Toate utilizările diferite ale unei camere de zi înseamnă că acestea pot fi destul de pretențioase atunci când vine vorba de iluminat, dar din fericire pentru tine există, de asemenea, o mulțime și o mulțime de lămpi din care poți alege.
Afișați 36 din 1260 produse
O lampă suspendată este stilul de lampă care funcționează cel mai bine deasupra unei măsuțe de cafea. Când vine vorba de agățarea efectivă a lămpii suspendate, este important ca lampa să nu vă blocheze sau să vă deranjeze vederea asupra restului camerei. Experimentați întotdeauna pentru a găsi înălțimea ideală de agățare - nu doriți ca noua dvs. lampă să atârne atât de jos încât să nu vă puteți vedea televizorul. De asemenea, este important să vă asigurați că lumina nu vă luminează direct în ochi.

Mulți oameni folosesc lămpi de masă sau lămpi de podea pentru a ilumina zona din jurul canapelei și a mesei de cafea, dar o tendință mai modernă este de a folosi în schimb o lampă suspendată. Acestea mizează pe iluminarea întregii încăperi și servesc ca punct central pentru decorul camerei. Pentru ca acestea să nu copleșească restul camerei, recomandăm lămpile suspendate cu un diametru de 20 până la 40 de centimetri.

Lămpile suspendate sunt minunat de flexibile - pot fi atârnate singure, în pereche sau în grupuri. Depinde de tine să decizi ce funcționează cel mai bine în camera ta și singura limită este propria imaginație.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!