Lampi gri

O lampă gri contribuie cu o notă elegantă și neutră la decorul tău, datorită aspectului său impresionant, dar subtil. Griul este adesea considerat plictisitor, dar noi nu putem fi mai mult decât de acord. Cu o lampă suspendată gri deasupra mesei din bucătărie sau cu o lampă de podea gri în colțul sufrageriei, vă puteți face viața de zi cu zi atât de colorată pe cât doriți - iar expresia imparțială și neutră înseamnă că lampa gri se va potrivi întotdeauna decorului dvs.

Consultați gama noastră valoare pentru bani, care este o colecție de lămpi sensibile la prețuri sensibile.
Afișați 36 din 501 produse
Neutralitatea sa face ca griul să fie alegerea perfectă pentru o lampă de tavan practică, care să lumineze restul decorului tău. Aspectul rece, elegant și uneori futurist al unei lămpi gri se potrivește de minune cu stilul funcțional și îngrijit pe care tindem să îl asociem cu o lampă de tavan bună.

Griul se potrivește fantastic pentru orice casă. Indiferent dacă locuiți într-un mediu alb sau colorat, griul este garantat să vă completeze decorul și să atragă atenția asupra sa, punând în același timp în evidență obiectele din jur. Lămpile gri sunt o investiție inteligentă, deoarece nu numai că vă luminează decorul, dar îi și evidențiază componentele.

Cu o lampă gri, aveți, de asemenea, opțiunea de a alege modelul perfect pentru personalitatea dumneavoastră. Griul este un spectru și variază de la griul deschis, care semnalează aerisire și viață, până la griul închis, care conferă o senzație de calm și bunăstare camerei. Griul se potrivește excelent pentru designul interior din toate motivele enumerate mai sus și, pe deasupra, nu se va demoda niciodată. Griul se potrivește perfect cu practic orice culoare, inclusiv cu albul și negrul, astfel încât puteți schimba întreaga cameră fără a fi nevoie să schimbați lampa gri.

Griul este o culoare sensibilă, considerată modernă și responsabilă, ca să nu mai vorbim de calmă și confortabilă, și arată incredibil combinată cu alte culori. Expresia îngrijită și elegantă a unei lămpi gri oferă un contrast uimitor cu un perete albastru închis sau cu o lampă roșie aprinsă obraznică și jucăușă - iar contrastul ridică expresia ambelor elemente, amplificând nota elegantă și excentrică.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!