Northern Lampi

Lămpile frumoase de la compania norvegiană Northern, care proiectează lămpi frumoase inspirate de natura și lumina nordică încă din 2005. Lămpile sunt cunoscute pentru calitățile lor nordice și elegante.

Sunteți genul de persoană care și-ar dori o lampă pe picioare Oslo pe care să o puteți amplasa oriunde este nevoie? Sau poate mai degrabă o persoană de genul lămpii suspendate Acorn, care are nevoie de o lampă care poate fi plasată deasupra meselor, pe holuri și în băi? Ce ziceți de o lampă de masă Birdy pentru a da mesei, rafturilor sau pervazurilor dvs. un aspect unic?

Indiferent, puteți fi siguri că o lampă Northern este întotdeauna frumoasă și atemporală.

Răsfoiți selecția noastră de lămpi Northern în categoria de mai jos.
Circle Lustră Pendul - Northern
RRP RON 1.044,00
În stoc acum
Afișați 36 din 191 produse
Nordul este locul în care obiectele și produsele moderne își găsesc noi prieteni. Unde este permisă asocierea de obiecte cu contraste puternice. Clasicii premiați ai companiei sunt realizați din materiale de ultimă generație. Aceasta este o companie care știe cu adevărat cum să facă lămpi distractive și ușor de folosit, care fac legătura între funcționalitatea cotidiană și idealurile de lux.

Căutarea dvs. inutilă a lămpii perfecte a luat sfârșit-Northern oferă soluții de iluminat și design captivante care pot fi descrise doar ca fiind rece și creative. Alegeți dintr-o selecție de lămpi cu pandantiv, lămpi pe picior, lămpi montate și lămpi de masă și, dacă nu este suficient, nu ezitați să răsfoiți selecția lor de sfeșnice și suporturi pentru lumânări.

Northern se străduiește mereu să "îmbunătățească calitatea luminii care ne înconjoară". Compania este specializată în crearea de produse care scot la iveală cea mai bună lumină posibilă pentru a răspândi calmul și un aer karmic în mediul înconjurător. Dacă sunteți în căutarea unei lămpi care să arunce o lumină perfectă, NL este fără îndoială soluția potrivită pentru dumneavoastră.

Produsele Northern sunt fabricate în parteneriat cu designeri, inovatori și creatori de tendințe din întreaga lume. Aventura a început la Oslo în 2005 și, de atunci, compania a lansat numeroase modele inspirate de simplitatea scandinavă.

Produsele NL și-au făcut loc în casele din întreaga lume, iar pasiunea companiei este mai puternică ca niciodată. Northern se concentrează pe responsabilitatea sa de a îmbunătăți calitatea, de a lucra cu sustenabilitatea și de a oferi cantități impresionante de excelență în materie de design.

Săriți în tren acum!
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!