Lampi argintii

O lampă de argint asigură eleganță, grație și estetică de primă clasă. Metalul lucios poate înfrumuseța orice lampă suspendată, plafonieră, lampă de podea, lampă de perete sau lampă de masă și nu numai că strălucește în cameră, dar metalul reflectă și mediul înconjurător.

Descoperiți gama noastră de lămpi cu finisaj argintiu cu un raport calitate-preț, unde puteți găsi lămpile frumoase și lucioase ale visurilor dumneavoastră. O lampă argintie asigură o expresie exclusivistă, care arată uimitor, în special în prelungirea stilului nordic. Dacă decorul dvs. are nevoie de un impuls elegant, încercați o lampă de masă argintie pentru biroul dvs. micuța lampă va conferi camerei o expresie minunată și, fără îndoială, vă va impresiona pe dvs. și pe oaspeții dvs.

Click aici pentru a găsi toate lămpile noastre argintii
Riley Plafonieră Alu - Lindby
RRP RON 1.199,00
În stoc acum
Afișați 36 din 340 produse
Lămpile cromate sunt unele dintre cele mai elegante elemente pe care le puteți adăuga la decorul dumneavoastră. Suprafețele lucioase - fie că sunt cromate, argintii sau un alt tip de metal lucios - reflectă mediul înconjurător, atrăgând privirea spre suprafață. Ele trăiesc în casa dvs., impunând atenția, deoarece contribuie cu o cantitate insondabilă de eleganță, bun design și exclusivitate.

Colecția noastră valoare pentru bani găzduiește tot felul de lămpi cu o expresie argintie. Numai secțiunea de plafoniere găzduiește diverse tipuri de lămpi;

În secțiunea discretă, puteți găsi lămpile de tavan Marlo și Solvie de la Arcchio. Ca adevărate lămpi de plafon, acestea atârnă fiabil de tavan și scaldă restul casei și decorului într-o lumină minunată, fără a atrage prea mult atenția. Atunci când frumoasele lămpi îți atrag atenția, este clar că sunt extrem de elegante și uimitoare, cu modelele lor argintii care radiază exclusivitate.

Secțiunea de lămpi de tavan găzduiește, de asemenea, Vince de la Arcchio și Darima de la Lindby spots. Încă o dată, aceste lămpi argintii adoptă o abordare anonimă a luminii și își minimalizează eleganța pentru a se asigura că au un efect decorativ care nu strigă după atenție. Acestea fiind spuse, lampa Darima este un pic mai obraznică decât partenera sa datorită micilor găuri de aer din abajur care lasă să iasă mici raze de lumină.

În colțul extravagant și aproape artistic, găsim plafoniera Esfera de la Lindby și lămpile de plafon Ciaran și Enesa de la Lucande. Toate aceste lămpi sunt uimitoare și luptă împotriva stereotipului conform căruia lămpile de tavan sunt plictisitoare. Enesa și Ciaran încorporează forme geometrice cu o expresie dinamică, în timp ce Esfera folosește proprietățile frumos reflectorizante ale cromului pentru a crea picături mari și lucioase care reflectă încăperea și atârnă de tavan ca o lipitură proaspăt topită, înghețată în timp și spațiu.

Colecția găzduiește, de asemenea, lămpi suspendate și lămpi de podea uimitoare - și, la fel ca și lămpile de tavan, acestea sunt mici opere de artă în sine. Unica Somidia de la Arcchio este o fuziune inovatoare între un felinar și o lampă fluorescentă și este sursa de lumină futuristă perfectă pentru biroul de acasă. Lumea lămpilor suspendate găzduiește, de asemenea, Marija de la Lucande, cu un design elegant și minimalist, care atârnă grațios deasupra mesei de luat masa, lăsând ca finisajul său metalic și forma sa unică să vorbească de la sine.

Există, de asemenea, o mulțime de lămpi de perete argintii în colecția valoare pentru bani - și aici este locul în care aspectul futurist devine cu adevărat central. Lucande, Arcchio și Lindby au creat niște modele de lămpi de perete industriale și precise, cunoscute sub numele de Lengo, Rick și, respectiv, Sirita.


Aruncați o privire - suntem încrezători că avem lampa argintie perfectă pentru dumneavoastră. Faceți clic aici pentru vedeți întreaga noastră colecție de lămpi argintii!
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!