Ghirlande Luminoase

În camera copiilor, în bibliotecă, în sufragerie sau poate chiar pe hol? Un șir frumos de lumini poate lumina lucrurile și crea un aer modern, oriunde le-ai pune! Fiți creativi și încercați să le agățați de tavan deasupra mesei de luat masa, să le atârnați într-un colț întunecat sau să le înfășurați în jurul unei balustrade. Păstrați un aspect la modă cu șiruri de lumini contemporane de la House Doctor, sau creați o atmosferă confortabilă într-o cameră exterioară cu șirurile de lumini TIVOLI LIGHTS.

Puteți găsi întreaga categorie mai jos.

Există puține lucruri mai confortabile decât să aprinzi un set de luminițe și să privești cum acestea creează o strălucire albă, caldă și confortabilă, care îți îmbracă împrejurimile într-o atmosferă primitoare, aproape magică. Luminițele cu șiruri de lumini au o capacitate unică de a crea o atmosferă confortabilă și adaugă valoare estetică oricărei încăperi. Ca un bonus suplimentar, nu există limite în ceea ce privește locul în care puteți agăța sursele de lumină, fie că este vorba de perete, ferestre sau dulapuri, unde servesc drept decorațiuni frumoase și elegante și își intră în drepturi atunci când se lasă noaptea și ajung să îmbăieze spațiul în lumina lor atmosferică. De asemenea, poți folosi șirurile de lumini pentru a camufla țevile de apă sau pentru a pune în evidență o oglindă frumoasă. Adăugați o strălucire caldă suplimentară și lăsați lumina estetică și aurie să vă lumineze casa și să creeze o atmosferă confortabilă pentru dvs. și pentru oaspeții dvs.

În afară de decorarea oglinzii, a unei fotografii sau a unei ferestre, puteți plasa luminițe cu șiruri într-o vază sau le puteți agăța pe perete folosind luminițe cu șiruri alimentate cu baterii pentru a crea un aspect interesant, personal și decorativ. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a economisi la factura de electricitate. Aceste șiruri de lumini nu sunt legate de prize sau cabluri, oferindu-vă frâiele libere în materie de decorare, deoarece le puteți atârna oriunde doriți. Indiferent de locul în care plasați șirurile de lumini, acestea adaugă întotdeauna un sentiment de farmec, căldură și personalitate.

Aveți nevoie de o soluție bună pentru o lampă de masă de sufragerie și doriți să vă împodobiți sufrageria cu un design și o expresie luminoasă unică? Atunci luați în considerare utilizarea lanțurilor de lumini cu becuri mari, precum cele de la
House Doctor. Acestea sunt mai atrăgătoare și mai impunătoare, și luminează întreaga masă într-o strălucire uniformă, contribuind în același timp la un aspect incontestabil decorativ. De asemenea, puteți folosi minunatele Lumini cu șiruri Kiki de la Martinelli Luce, care sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior. Șirurile de lumini sunt formate din felinare, fiecare dintre ele conținând o sursă de lumină montată pe o bază din rășină și cauciuc - materiale rezistente care mențin luminile la locul lor și fac ca șirurile de lumini să fie perfecte pentru utilizarea în exterior. Abajururile din plastic alb filtrează lumina, ceea ce face ca aceste lampioane cu șir să fie perfecte pentru iluminatul în aer liber.

Lumini cu șiruri de lumini pentru exterior

.
Atunci când sunteți pe balcon, pe terasă sau în grădină și noaptea a început să cadă, este timpul să aduceți lumina afară pentru a crea o atmosferă minunată. Șirurile de lumini au capacitatea unică de a vă scălda spațiul exterior într-o atmosferă și o strălucire confortabilă și relaxantă și servesc ca un accesoriu decorativ pentru decorul dvs. indiferent de anotimp.

Șirurile de lumini de exterior pot fi folosite în diverse contexte, de la nunți la petreceri în grădină, unde creează o strălucire atmosferică perfectă, sau ca o completare decorativă permanentă a spațiilor dvs. exterioare. Când vine vorba de găsirea locului perfect pentru șirurile de lumini, depinde de spațiul specific, dar, în general, puteți folosi șirurile de lumini oriunde. Singura limită este imaginația ta.

Pe lângă faptul că contribuie la atmosfera confortabilă atunci când vă petreceți timpul cu prietenii și familia pe terasă sau pe balcon, luminile cu șiruri de lumini pot adăuga o notă confortabilă la designul interior atunci când vă cuibăriți sub o pătură în lunile reci de toamnă și iarnă. Luminile cu șiruri de exterior pot face grădina acoperită de zăpadă sau balconul umed un pic mai confortabil și mai plăcut din punct de vedere estetic cu strălucirea lor blândă. Lumina lor se reflectă și în casă, așa că nu trebuie să instalați lumini cu șiruri în interior, ci doar să vă așezați și să vă bucurați de strălucirea frumoasă și confortabilă care intră prin ferestre.

Dacă doriți să iluminați și alte spații exterioare, cum ar fi catargul sau bradul, puteți folosi șiruri de lumini pentru catarge sau pomi de Crăciun de la mărci precum TIVOLI LIGHTS. Acestea sunt foarte flexibile și sunt echipate cu tehnologie LED. În timpul lunilor de Crăciun, stâlpii pentru steaguri sunt uneori trecuți cu vederea în ceea ce privește iluminatul exterior, așa că îi puteți acoperi cu lumini înșiruite pentru a-i face parte din decorul de Crăciun și pentru a crea o grădină festivă în acest proces. Șirurile de lumini pot deveni chiar o parte permanentă a iluminatului exterior, astfel încât să fiți întotdeauna gata să petreceți sau să vă bucurați de o întâlnire confortabilă cu prietenii și familia.

Este posibil ca finanțele dvs. să fie un pic cam strâmtorate în perioada Crăciunului, așa că investiția în lumini cu șiruri poate părea extravagantă. Dar, în loc să pierdeți strălucirea confortabilă a Crăciunului, puteți opta pentru lumini cu LED-uri! Acestea reprezintă o soluție foarte flexibilă și foarte eficientă din punct de vedere energetic pentru spațiile exterioare, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cât timp puteți lăsa luminile aprinse.

Lumini înșiruite cu celule solare

.
Luminile cu celule solare pentru șiruri au devenit foarte populare ca alternativă la luminile obișnuite pentru șiruri. O parte a motivului este faptul că luminile de șir cu celule solare se alimentează singure, datorită panoului solar, astfel încât nu trebuie să vă gândiți la cabluri, la pericolele de șocuri și la facturile la electricitate. Un alt avantaj este faptul că le puteți amplasa oriunde doriți și le puteți muta după cum credeți de cuviință, deoarece nu trebuie să țineți cont de prize. Iar dacă panoul solar are o poziție strategică, acesta poate recolta suficientă energie solară pentru a alimenta șirurile de luminițe timp de ore întregi - chiar și atunci când este înnorat. Mai mult, șirurile de lumini cu celule solare sunt la fel de eficiente din punct de vedere energetic ca și becurile LED și oferă aceeași strălucire frumoasă și puternică. Un șir de lumini cu celule solare este o soluție ecologică, deoarece utilizează mai puțină energie electrică și emite mai puțin CO2, fără a compromite lumina confortabilă.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!