OYOY Living Design Mini

Când vine vorba de decorarea camerei unui copil, este esențial să alegeți mobilier și accesorii care nu sunt doar frumoase, ci și practice și jucăușe. La OYOY Living Design Mini, veți găsi o gamă impresionantă de accesorii unice pentru casă, care aduc bucurie, creativitate și funcționalitate în orice cameră de copii. Fie că este vorba de un taburet, un animal de pluș, un covor de joacă, un cuier sau un covor, OYOY Living Design are tot ce are nevoie camera copilului tău pentru a fi atât practică, cât și distractivă. Oferiți-i copilului dumneavoastră cel mai bun start cu produse de calitate care îi stimulează imaginația și îi sprijină dezvoltarea.
Afișați 20 din 20 produse

Stooluri elegante pentru copii - încurajează independența și explorarea


Un scaun pentru copii de la OYOY nu este doar un scaun obișnuit. Este o invitație la independență și explorare pentru cei mici. Cu taburetul potrivit, copilul dumneavoastră poate ajunge cu ușurință la rafturi, la chiuveta din baie sau la cărțile preferate de pe raftul de sus. Nu numai că adaugă o dimensiune practică camerei, dar și un sentiment de autonomie și măiestrie pentru copilul dumneavoastră. Gama OYOY include diferite tipuri de taburete, fiecare oferind caracteristici unice și elemente de design care se potrivesc perfect în orice cameră de copii.

Un taburet precum scaunul Rabbit Step Stool este un accesoriu fermecător pentru orice cameră de copii, cu o construcție robustă, fiind perfect pentru micuții care au nevoie de puțin ajutor suplimentar pentru a ajunge la chiuvetă sau la cadă. Cu mânerul său ergonomic, este, de asemenea, ușor de mutat, ceea ce îl face ideal pentru a sprijini independența copilului dumneavoastră. Pe de altă parte, taburetul stivuitor Iro este o soluție versatilă care oferă, de asemenea, atât funcționalitate, cât și estetică în camera copilului. Acest scaun stivuitor este perfect pentru cei mici, deoarece poate funcționa ca scaun, ca noptieră sau ca parte interactivă a jocului. În cele din urmă, au taburetul Arca Stool, care este un taburet elegant și modern care adaugă o notă fermecătoare în orice cameră de copii. Cu un design simplu și o construcție durabilă, acest taburet din lemn este ideal pentru copiii mai mari care au nevoie de o soluție stabilă și elegantă pentru a ajunge la rafturi sau la comode.

Fie că este vorba de scaunul Rabbit Step Stool, scaunul stivuitor Iro sau scaunul Arca Stool, scaunele OYOY sunt concepute pentru a încuraja independența și explorarea la copii. Cu caracteristicile lor unice și designul elegant, aceste taburete sunt o parte indispensabilă a oricărei camere de copii care caută atât funcționalitatea, cât și estetica.

Registrul pentru haine pentru copii - organizare cu stil


Un suport pentru haine pentru copii de la OYOY este mai mult decât un simplu loc de agățat jachete și genți. Este o modalitate de a aduce ordine și stil în camera copiilor sau în hol. Cu diferite forme și figuri, precum animale sau nori, cuierul devine nu doar o soluție practică, ci și un element decorativ care adaugă personalitate camerei. Copilului dvs. îi va plăcea să-și agațe geaca sau rucsacul preferat pe aceste cârlige jucăușe.  

Covor și covor de joacă pentru copii - obțineți un tărâm al minunilor sub picioare


Un covor pentru copii de la OYOY este mai mult decât un simplu mod de a acoperi podeaua. Este o sursă de confort, creativitate și joacă. Cu materiale moi și modele vibrante, covorul nu creează doar o suprafață confortabilă pentru a se juca, ci și un spațiu în care copilul dvs. își poate da frâu liber imaginației și creativității. De la construirea de forturi de covoare până la joaca cu mașinuțe de jucărie, aceste covoare vor fi o parte indispensabilă a jocului copilului dumneavoastră.

Imaginați-vă camera unui copil transformată într-o țară magică a minunilor cu un covor de joacă de la OYOY. Un covor de joacă nu este doar o suprafață moale și confortabilă pe care să te joci; este, de asemenea, un univers al imaginației și al jocului. Copilul dvs. va petrece ore întregi explorând și inventând povești pe covoarele de joacă rafinate, iar cu diferite modele, culori și teme, covorul de joacă se poate transforma în orice în câteva secunde. Gama de covoare de joacă OYOY include o varietate de modele unice care invită la joacă, învățare și explorare pentru copiii de toate vârstele

Unul dintre aceste covorașe de joacă este Nautilus Hopscotch, care are o formă circulară cu numere pe el, permițându-le copiilor să țopăie pe un traseu distractiv și provocator de hopscotch. Pe lângă faptul că este distractiv, acest covoraș de joacă ajută, de asemenea, la dezvoltarea abilităților motorii și a simțului numeric al copiilor într-un mod jucăuș. Covorașul de joacă Toucan este un alt covor colorat și plin de viață, cu o frumoasă pasăre toucan pe el, ceea ce îl face atât o încântare vizuală, dar și o oportunitate pentru copii de a explora și de a-și imagina viața sălbatică din junglă. În plus, covorașul Adventure Playmat este un covoraș de joacă cu diferite peisaje și drumuri pe el, deschizând posibilități nesfârșite de joacă și imaginație. Acest covoraș este perfect pentru copiii cărora le place să se joace cu mașini, trenuri sau alte vehicule. Urmărind drumurile de pe covor, copiii pot explora diferite medii și își pot crea propriile povești și aventuri.

Fie că este vorba de Nautilus Hopscotch, Toucan sau Adventure Playmat, covoarele de joacă OYOY oferă o lume de joacă și învățare sub picioarele copiilor. Cu modelele lor pline de imaginație și caracteristicile lor funcționale, aceste covoare de joacă sunt o completare excelentă pentru orice casă pentru copii care caută să stimuleze imaginația și creativitatea copiilor.

Piscină pentru copii - joacă-te și răcorește-te în propria grădină


Când vine vorba de distracție și răcorire pe timp de vară pentru cei mici, o piscină de la OYOY este soluția perfectă. OYOYY oferă aici o selecție de piscine fermecătoare, inclusiv piscina jucăușă Giraffe Swimming Pool, piscina colorată Moni Swimming Pool și piscina simpatică Elephant Swimming Pool, toate disponibile în două dimensiuni, astfel încât există ceva pentru fiecare vârstă și grădină. Fiecare piscină vine, de asemenea, cu o minge de plajă asortată pentru a completa experiența de vară pentru copii. Fie că este vorba de o zi în curtea din spate, la plajă sau la piscină, aceste piscine de la OYOY vor asigura ore întregi de distracție, joacă și răcorire sub soare pentru cei mici din familie.

Găsește mai multe accesorii de casă unice pentru copii de la mărci precum ferm LIVING, Bloomingville și multe altele aici.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!