Grupa Products Lampi

Grupa este un studio de design cu sediul în Croația. Un studio premiat care a făcut un pas mai departe în 2012, modelând, fabricând și distribuind propriile produse.
Un lucru a fost clar pentru cei trei proprietari, Filip Despot, Ivana Pavic și Tihana Taraba: au vrut să fie acolo de la început până la sfârșit. Din momentul în care ideea a apărut și a fost imortalizată pe planșa de desen, până la momentul în care produsul final a fost livrat clienților lor.
Implicarea lor pe tot parcursul procesului face din Grupa Products un brand care crede în produsele sale.

Grupa Products realizează produse de înaltă calitate, caracterizate de o abordare inovatoare a designului. Grupa Products sunt cunoscuți pentru că sunt minimaliști, practici și au un fel de abordare DIY a designului.
Arigato Lampadar White - Grupa
Așteptat în: 21 - 24 zile
Arigato Aplică de Perete White - Grupa
RRP RON 2.100,00
Așteptat în: 21 - 24 zile
Afișați 36 din 58 produse

Arigato de la Grupa ProductsGrupa Products sunt cunoscuți în special pentru colecția de lămpi Arigato, populară atât pentru locuințe private, cât și pentru hoteluri, baruri și restaurante.

Arigato a fost un succes încă din prima zi, iar de atunci, mai multe variante ale popularei lămpi au fost adăugate la colecție.

Vizualizați întreaga colecție Arigato aici.

Produsele Grupa sunt distribuite de Lampefeber, o companie daneză specializată în vânzarea B2B a lămpilor de design încă din 1990. La Lampefeber, veți găsi o colecție vastă de mărci naționale și străine, iar Grupa Products nu face excepție.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!