Ballroom

Design By Us este o companie de design unic, care încearcă să facă lumea designului mai distractivă, un design la un moment dat. Cu sediul în Copenhaga și formată dintr-o echipă de designeri inovatori, Design By Us a reușit să regândească designul clasic al lămpilor.

Cel mai popular design de lampă de la Design By Us este superba și unica lampă Ballroom! Ballroom este o lampă modernă din sticlă care combină un design minunat cu detalii rafinate și culori fantastice. Aceasta este o lampă care a fost răsfățată la fiecare pas. Abajurul din sticlă este suflat cu gura și vopsit, astfel încât fiecare lampă este unică.
Afișați 36 din 61 produse
Design By Us este o companie în mișcare! Cu mobilierul, lămpile, oglinzile și alte accesorii de interior, Design By Us și-a făcut deja un nume, iar în prezent i se oferă proiecte de design semnificative în întreaga lume.

Compania a fost înființată la sfârșitul anilor '90, când directorul general și managerul creativ Rasmus Larsson și câțiva dintre prietenii săi au închiriat câteva camere în care puteau "să stea și să facă niște mobilier". Nu a durat mult până când inovatorii au observat compania și, aproape în scurt timp, echipa a fost angajată să decoreze Nimbus Film și Basecamp din Holmen. Proiectul Nimbus Film le-a adus un premiu de design din partea municipalității din Hvidovre, iar de atunci compania nu a cunoscut altceva decât progres.

Design By Us - lămpi cu suflet și spirit

.

Inspirația pentru lămpile lor a venit de la vechile lămpi de sticlă pe care Rasmus Larsson le-a văzut în călătoriile sale prin Europa. Printre altele, Design By Us a fabricat o lampă de sticlă în care părți din vechile lămpi de sticlă au fost topite împreună. Fiecare lampă este unică pentru client.

Succesul Design By Us poate fi urmărit până la Ballroom, care a fost un bestseller și este expus cu mândrie în casele din toată Danemarca, regiunea nordică și din restul lumii.

Compania are o mulțime de proiecte mari în lucru și a contribuit la decorarea a peste 70 de restaurante, cafenele și hoteluri din întreaga lume. Între aceste sarcini de anvergură, compania continuă să dezvolte lămpi și mobilier de designer noi și funky.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!