Lumini de Crăciun

Așa cum spune cântecul, Crăciunul este cea mai minunată perioadă a anului și credem că și selecția noastră de Crăciun elegant este minunată.

Alegeți frumoasele inimioare, stele și fulgi de zăpadă Le Klint sau îmbrățișați magia lui Tivoli cu una dintre fantasticele lor game de luminițe cu șiruri.

Dacă doriți să creați acea atmosferă de Crăciun perfect confortabilă în casa dvs., aruncați o privire la opțiunile de mai jos.
Afișați 18 din 18 produse
Crăciunul este cea mai minunată perioadă a anului. Peste tot în Danemarca, oamenii sunt ocupați să facă inimioare de Crăciun, să mănânce æbleskiver, să bea vin fiert și să petreacă timp cu cei dragi pentru a răspândi cu adevărat spiritul Crăciunului. De aceea, este esențial să aveți lumina perfectă pentru a contribui la confortul, căldura și starea de bine râvnite. Poți alege să te concentrezi pe iluminatul de Crăciun în aer liber, plasând diverse lămpi și șiruri de lumini pe brad, pe catarg sau în cadrul unora dintre decorațiunile din grădina ta. Lăsați atmosfera confortabilă și primitoare să se reverse în spațiile dvs. exterioare.

Iluminatul de Crăciun în interior

.
Dacă doriți să amplificați spiritul Crăciunului în interior, o inimioară luminoasă încântătoare de la LE KLINT este completarea perfectă pentru fereastra dumneavoastră. De asemenea, vă puteți bucura de un iluminat de Crăciun de calitate cu minunatele luminițe de la TIVOLI LIGHTS, care sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior. Plasați o inimă de Crăciun în fereastră pentru a vă bucura de lumina și atmosfera minunată, indiferent dacă vă aflați în interior sau nu. Oaspeții dvs. se vor simți bineveniți chiar înainte de a intra pe ușă, iar trecătorilor li se va reaminti că ne aflăm în perioada sărbătorilor. LE KLINT oferă o inimă de Crăciun mică și una mare, așa că veți găsi garantat dimensiunea perfectă pentru dvs. și decorul dvs.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!