Lămpile pentru dormitor - alege-le pe cele potrivite!Lămpile pentru dormitor
Alegerea corectă a lămpii pentru dormitor poate face toată diferența, dar poate fi greu de găsit. Iluminarea dormitorului trebuie să fie confortabilă, relaxantă și confortabilă, dar aveți nevoie și de o lumină de bază bună, așa că este important să alegeți lămpi de dormitor care să vă satisfacă nevoile.  
Cele mai bune lămpi de lectură și de perete pentru dormitorul tău

Cele mai bune lămpi de lectură și de perete pentru dormitorul tău

O lampă de lectură foarte populară pentru dormitor este AJ de la Louis Poulsen. Seria AJ a fost proiectată de Arne Jacobsen în 1960, iar aceste lămpi sunt clasice de necontestat în materie de design. Atât AJ de masă, cât și AJ de perete pot fi găsite în casele multora dintre încântătorii noștri clienți.

Aici puteți vedea un AJ Perete negru AJ Wall în dormitorul unui client. Arată fantastic și face o treabă grozavă de rupere a peretelui alb. Dacă vă simțiți un pic mai colorat, seria este disponibilă în 10 variante diferite - Dark Grey, Light Grey, Midnight Blue și Aubergine sunt deosebit de populare, dar nu există absolut nicio îndoială că AJ în negru este cel mai bine vândut perete al nostru. Vezi întreaga serie AJ aici.

Imagine oferită de clientul nostru @camillasundahl prin intermediul Instagram.

AJ este o alegere evidentă pentru o lampă de lectură, deoarece capul său poate fi ridicat și coborât și poate fi înclinat dintr-o parte în alta până la 60 de grade. Este o lampă de designer clasică și funcțională pentru dormitorul tău.

AJ Table funcționează extrem de bine pe o noptieră. Este o opțiune ușoară, deoarece nu este necesară nicio montare și puteți folosi lampa de masă în altă parte în casă.

Imagine prin amabilitatea clientului nostru @josefinefrees via Instagram.

O altă lampă populară pentru dormitor este Tolomeo. Lampa de masă Tolomeo de la Artemide din 1987 este una dintre cele mai populare lămpi de masă din lume și este un lider în materie de design, putere de iluminare, confort și estetică.

Unul dintre motivele popularității lui Tolomeo este flexibilitatea încorporată în corpul său complet reglabil. Acest lucru vă oferă un control total asupra luminii și face ca Tolomeo să fie incredibil de utilă în dormitor. Datorită brațului său lung, Tolomeo este deosebit de util dacă aveți un pat reglabil.
Aici puteți vedea o aplică de perete Tolomeo de culoare neagră și se vede clar că este o lampă extrem de flexibilă și utilă. Are un design superb și oferă o lumină excelentă pentru lectură.

Este disponibilă fie cu o bază, fie cu un hardware de instalare, astfel încât o puteți folosi pe o masă sau o puteți monta pe perete. De asemenea, este disponibilă într-o gamă variată de dimensiuni și culori - seria Tolomeo are cu siguranță lampa potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Imagine de pe Pinterest

Lampe Gras este o altă lampă populară pentru dormitor. Disponibilă într-un număr foarte mare de variante - lampadar, de perete, pendul sau de masă; pe o bază sau montată pe perete sau pe tavan - Lampe Gras poate face totul. Alegerea culorilor este, de asemenea, largă, astfel încât posibilitățile sunt infinite - doar unul dintre motivele pentru care Lampe Gras este atât de dorit.

Lampe Gras este un simbol al secolului. În 1922, Bernard-Albin Gras a proiectat o gamă de lămpi pentru utilizare în birouri și în industrie. Lampa Gras, așa cum a devenit cunoscută mai târziu, era complet unică prin designul său simplu, robust și ergonomic.  
Forma de bază nu folosește șuruburi sau îmbinări sudate, ceea ce sporește caracterul distinctiv al lămpii. Brațul și corpul lung fac lampa deosebit de funcțională și flexibilă. Aplicațiile sunt numeroase, iar noi vedem aceste lămpi folosite în fiecare cameră a casei.

Designul vizionar al lui Bernard-Albin Gras s-a dovedit a fi atemporal, iar astăzi lămpile Lampe Gras sunt obiecte de colecție căutate de colecționari - în special în Franța, SUA și Japonia.

Imagine de pe Pinterest  
Lampa de masă Kesta Black/Gold de la Lindby este un design simplu și decorativ care arată uimitor în toate stilurile de decor. Lampa are o expresie minimalistă datorită ramei sale subțiri și abajurului cilindric subțire din țesătură, cu exterior negru mat și interior auriu, care emite o strălucire moale și caldă, perfectă pentru somn, trezire și lectură. Kesta este o lampă de masă extrem de estetică, indiferent dacă este aprinsă sau nu, deoarece este atât o sursă de lumină funcțională, cât și un accesoriu decorativ pentru dormitorul dvs.
Lampadar Charlia Silver de la Lindby este un design minimalist și elegant, cu trei picioare lungi dintr-un material din lemn natural și un abajur cilindric alb rafinat care asigură un contrast clasic perfect pentru orice stil de decor. Abajurul alb ascunde o singură sursă de lumină care proiectează o lumină ascendentă și descendentă blândă și confortabilă, creând o atmosferă confortabilă și relaxată care face ca Charlia să fie perfectă pentru dormitoare. Estetica armonioasă a lămpii înseamnă, de asemenea, că aceasta servește atât ca sursă de lumină, cât și ca element decorativ care vă îmbracă dormitorul într-o strălucire încântătoare.
Lama de perete Kalinda Grey/Oak Grey/Oak de la Lucande are o dimensiune modestă și un design simplu, estetic, care o face perfectă pentru toate stilurile de decor, de la modern la clasic și de la minimalist la retro. Lampa este realizată din beton masiv, cu detalii uimitoare din lemn și metal care creează un contrast frumos, făcând din lampa de perete un element decorativ și o sursă de lumină funcțională pentru dormitorul dvs. Aplicația de perete creează o lumină descendentă moale de culoare albă caldă, cu un efect confortabil și confortabil, care face din dormitorul dvs. un loc cald și plăcut.
Benjiro Lampă de masă Alb/Crom de la Lindby are un design funcțional și elegant, care arată uimitor în majoritatea stilurilor de decor. Lampa de masă modernă are o ramă metalică elegantă și lucioasă, completată de abajurul din țesătură albă. Lampa de masă dispune, de asemenea, de o lampă mică suplimentară, pe care o puteți regla în funcție de nevoile dvs. Benjiro este lampa perfectă pentru dormitor datorită acestei surse de lumină suplimentare, care asigură o lumină mai directă și mai concentrată, ceea ce este perfect pentru lectură. Între timp, abajurul mai mare are o lumină moale și difuză, care este perfectă pentru a te relaxa înainte de culcare sau pentru a te trezi dimineața. Întrerupătorul este plasat sub abajur, astfel încât este ușor să porniți lumina de care aveți nevoie în orice moment.

Plafoniere pentru dormitor - pe care să o alegi?

Plafoniere pentru dormitor - pe care să o alegi?

Avem o selecție largă de lămpi de tavan pentru dormitor, dar care este cea potrivită pentru dormitorul tău? Avem câteva sugestii, iar prima dintre ele este Hope de la Luceplan. Dacă ești în căutarea unei lămpi romantice pentru dormitor, atunci Hope este plafoniera potrivită pentru tine. Aceasta multiplică lumina și creează o lumină sclipitoare, liniștitoare și confortabilă, presărând camera cu mii de luminițe ca niște diamante. De fapt, aceasta este sursa de inspirație pentru numele lămpii: Hope.

Întreaga serie Hope este incredibil de populară, în mare parte datorită ușurinței sale vizuale și alegerii materialelor. Hope este realizată din panouri din policarbonat asemănătoare unor petale. Aceste panouri sunt de fapt lentile Fresnel, care optimizează reflectarea și fragmentarea luminii - acestea creează efectele luminoase speciale, reducând în același timp consumul de energie. Aceasta este pur și simplu o lampă de design superb și fin detaliat.
Lama de tavan Sebatin Grey/White/Nickel de la Lindby radiază eleganță și simplitate, care arată uimitor în dormitor, indiferent dacă lampa este aprinsă sau nu. Plafoniera este formată dintr-un cadru metalic subțire, înconjurat de un abajur din țesătură într-o nuanță frumoasă de gri care lasă să iasă o lumină frumoasă. Lampa dispune de o sursă de lumină LED ascunsă în spatele unui abajur mat care distribuie lumina într-un mod blând, uniform și fără strălucire. În plus, lumina are 3000 Kelvin, ceea ce emite o lumină albă caldă care contribuie la atmosfera confortabilă și relaxată care face din dormitorul dvs. un loc plăcut de a fi.

Puteți obține designul în diferite forme și dimensiuni. Găsește-le aici!
O altă plafonieră romantică - una dintre preferatele noastre, de fapt - este frumoasa Caboche. Lampa este transparentă și este realizată din globuri mici de acrilic, iar abajurul interior este din sticlă opal sablată. Globurile sunt plasate în jurul exteriorului lămpii și refractează lumina ca niște picături mici de apă la soare. Împreună cu abajurul opalizat, aceste globuri înseamnă că această lampă nu va produce niciodată strălucire.

Plafoniera Caboche oferă o lumină frumoasă, iar cu ajutorul becului său cu halogen de 120 W emite suficientă lumină pentru a ilumina întreaga cameră.

Vezi întreaga serie Caboche aici..
Dacă gusturile dvs. în materie de decorare tind spre minimalist și elegant, verificați Being de la Philips Hue. Este ideală pentru hol, biroul de acasă sau dormitor - locuri în care puteți folosi la maximum toate funcțiile speciale pe care le au lămpile Philips Hue.

Plafoniera proiectează lumina atât direct în jos, cât și lateral, în lateral. Lumina laterală ricoșează în tavan și apoi în jos și în exteriorul camerei.

Fiind vine cu o sursă de lumină White Ambiance, ceea ce înseamnă că este oferă o lumină albă pe care o puteți regla în funcție de faptul dacă doriți o iluminare rece sau caldă. Pe lângă reglarea temperaturii luminii, puteți, de asemenea, să reglați Being pentru a controla intensitatea luminii. Efectuați toate aceste ajustări prin intermediul aplicației Hue sau prin telecomanda care vine cu lampa - Being face incredibil de ușor să obțineți exact iluminarea pe care o doriți.

Joacă-te cu iluminatul din dormitorul tău - Philips Hue

Joacă-te cu iluminatul din dormitorul tău - Philips Hue

Gama de produse Philips Hue introduce un mod cu totul nou de a vă ilumina casa. Instalarea unui sistem de control al iluminatului de ultimă generație obișnuia să necesite un electrician scump - acum, tot ce aveți nevoie este un bec HUE, un Bridge și aplicația Philips Hue.

Produsele Hue reprezintă cu adevărat un nou mod de a gândi iluminatul. Folosiți Hue pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi. Îl puteți programa să vă trezească, să vă ofere lumină optimă de lucru, să vă ofere energie, să vă stingă luminile când plecați de acasă dimineața și să le aprindă din nou când vă întoarceți acasă seara.

Vă puteți programa luminile să se aprindă încet dimineața, să vă dea un pic mai multă energie după-amiaza, să creeze o lumină de ambianță seara și să se stingă încet atunci când este timpul să vă culcați.

Găsește aici sortimentul nostru Philips Hue.

GĂSIȚI SELECȚIA NOASTRĂ DE LĂMPI PENTRU DORMITOR AICI