Lampi de galerie

Aici, la Lampemesteren, avem o selecție de lămpi de galerie frumoase pentru a vă ilumina arta. Lămpile de galerie sunt alegerea ideală pentru iluminarea tablourilor sau a fotografiilor. Aceste lămpi sunt adesea mici și discrete pentru a evita să atragă atenția de la obiectul pe care îl luminează. Ele oferă o lumină clară și concentrată, concepută pentru a expune opera de artă în cel mai bun mod posibil.  

Fie că dețineți o galerie de artă sau pur și simplu doriți să puneți în evidență câteva tablouri din casa dvs., o lampă de galerie este alegerea potrivită pentru iluminat. Avem o gamă largă de lămpi de galerie într-o varietate de forme și culori. Cele mai populare modele au un finisaj de culoare neutră, cum ar fi alb, negru sau aluminiu - acest lucru permite ca dispozitivul de iluminat să se estompeze în fundal și să lase lucrarea de artă să fie în prim-plan.

Lămpile de galerie sunt cel mai adesea montate în tavan sau pe perete, în funcție de dimensiunea și de locația obiectului care urmează să fie iluminat. Acestea funcționează bine atât în interioarele moderne, cât și în schemele de design mai tradiționale. Forma lor tinde să fie curată și simplă, ceea ce le ajută să stea departe de lumina reflectoarelor.
Avem lămpi de galerie de la mărci precum Fabbian, LIGHT-POINT, Luceplan, Oliga și multe altele.
FLASK ON Plafonieră Black - Chors
RRP RON 1.010,00
În stoc acum
Afișați 36 din 52 produse
Aproape toate lămpile din galerii folosesc fie becuri LED, fie spoturi LED. Sursele de lumină LED sunt excelente din punct de vedere ecologic și reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pentru a ilumina o galerie.

Iluminatul cu LED-uri ajută la asigurarea faptului că lucrările de artă nu sunt deteriorate de lumina care le luminează. Un alt lucru grozav la lămpile LED pentru galerii este că becurile au o durată de viață lungă și sunt foarte durabile.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!