Normann Copenhagen Accesorii pentru casă

Plină de referințe la designul scandinav, Normann Copenhagen oferă o gamă funcțională și estetică de accesorii pentru casă cu siluete simple și forme organice. Păsările decorative Normann Copenhagen din lemn sau în culori vii atrag atenția și adaugă o expresie jucăușă designului dvs. interior. Silueta simplă completează în mod deosebit stilul minimalist, în timp ce bolurile și sfeșnicele Normann Copenhagen aduc căldură și o notă de confort în casa dvs.

Marca daneză a fost fondată în 1999 de Jan Andersen și Poul Madsen, iar de-a lungul anilor a primit peste 80 de premii de design. Gama Normann Copenhagen este formată din mobilier, lămpi, textile și accesorii pentru casă și este disponibilă în peste 80 de țări din întreaga lume. Insuflați personalitate și viață nouă în decorul dvs. cu accesorii din lemn cald, metale reci și culori moderne. Eleganța atemporală se potrivește de minune oricărui stil și este inspirată în același timp de clasicii moderni și de tendințele timpului nostru.

Găsește lămpi de la Normann Copenhagen aici
Afișați 36 din 183 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!