Normann Copenhagen Lampi

Normann este un brand danez care caută să sfideze modul actual de a face lucrurile și să obțină ceva din acest proces. Misiunea companiei este de a proiecta produse originale și inovatoare care sunt imaginea simplității și a contemporaneității. Jan Andersen și Poul Madsen au fondat Normann Copenhagen în 1999 cu ambiția de a face diferența în industria de design. Totul a luat avânt în 2002, când fondatorii au lansat lampa Norm 69. Din 2002 până în 2007, Normann Copenhagen a lansat alte 38 de produse, iar parteneriatele sale au fost extinse pentru a include talente consacrate și talente în devenire.
Afișați 36 din 159 produse
În 2009, compania a decis să își extindă gama pentru a include și mobilierul și, până în prezent, Normann continuă să dezvolte și să lanseze produse noi și interesante. Normann Copenhagen are sediul, poate deloc surprinzător, în Copenhaga. Sediul principal al companiei se află într-o clădire veche de cinematograf din Østerbro, unde oferă un showroom de 1.700 m2. Acest showroom le oferă clienților posibilitatea de a combina o experiență cu inspirația pentru designul lor interior.

Acest showroom a fost înființat pentru a duce mai departe misiunea de a crea cel mai inovator și inspirat magazin posibil. După cum arată multiplele premii obținute de companie, Normann Copenhagen a reușit în acest demers - showroom-ul este acum folosit pentru orice, de la prezentări de modă la petreceri și expoziții de artă.

Dacă vă interesează designul danez, Normann Copenhagen ar putea fi magazinul potrivit pentru dumneavoastră. Compania își dezvoltă și fabrică toate produsele proprii - nu există nimic mai danez decât asta. Are parteneriate cu designeri danezi și internaționali pentru a se asigura că gama de materiale folosite este extinsă. Acestea fiind spuse, viziunea a fost întotdeauna aceea de a proiecta produse inovatoare și revoluționare. O parte a procesului care face acest lucru realizabil este stabilirea de parteneriate cu designeri cu vârste cuprinse între 27 și 90 de ani.

Normann este destul de popular pe plan internațional și este vândut în peste 80 de țări. Marca a primit peste 50 de premii pentru designul său, iar stilul său este caracterizat de culori moi, calde și mate, care se potrivesc tuturor locuințelor. Compania are un stil de design care are multe de oferit, iar gama sa de produse este o selecție de lămpi diferite și unice. Normann oferă totul, de la lămpi de masă la lămpi cu pandantiv, lămpi montate, lămpi de podea și, în cele din urmă, candelabre moderne cu pandantiv, dacă acesta este mai mult stilul tău.

Ce lampă Normann Copenhagen ar trebui să aleg?

.
Abordarea modernă a companiei pentru un candelabru cu lampă suspendată este lampa Bau. Acest produs unic este ușor de asamblat, datorită formei sale geometrice. Lampa este concepută ca o lampă suspendată decorativă, creativă și unică. Bau funcționează ca un candelabru datorită aspectului său ușor provocator, disponibil în două versiuni diferite: multicolor sau natural. Această lampă este perfectă pentru gospodăria minimalistă, deoarece ajută la stabilirea unei expresii dinamice, ca piesă statement.

O altă lampă suspendată unică, oferită prin Normann Copenhagen, este lampa Bell. Lampa Bell este disponibilă în patru dimensiuni diferite, pentru a se asigura că se potrivește cu toate casele diferite. Detaliile bine gândite, forma simplă și expresia robustă a lămpii o fac încântătoare și unică. Aspectul său brut, industrial, o face să fie potrivită pentru practic toate amenajările interioare. Lampa modernă Bell poate fi suspendată deasupra mesei de luat masa, în bucătărie sau oriunde aveți chef să o agățați - stilul minimalist o face plăcută și ușor de lucrat.

Lămpile suspendate de la Normann Copenhagen sunt populare - în special lămpile lor suspendate din sticlă. Colecția de produse Amp este disponibilă în diferite forme, dimensiuni și culori, cum ar fi roșu, alb și auriu. Aceste lămpi aruncă o lumină confortabilă care funcționează bine indiferent de locația lor în gospodăria dvs. Colecția Amp este inspirată de echipamentele hi-fi din anii 1960, rezultând un design unic și modern care reușește să inspire nostalgie. Lămpile sunt proiectate folosind sticlă și marmură, ceea ce face ca produsul să fie moale și ușor, cu o margine unică.

În afară de frumoasele sale lămpi cu pandantiv, Normann Copenhagen oferă o gamă de produse potrivite pentru toate gusturile și pentru toate gusturile. Lampa sa de picior Hello este disponibilă în gri și alb. În afară de aspectul său simplu, lampa oferă forme rotunde care ajută la crearea unui contrast atrăgător. Hello emite o lumină confortabilă care ajută la adăugarea de caracter la tot ceea ce o înconjoară. Dacă sunteți în căutarea unei noi lămpi de picior, Hello de la Normann ar putea fi lampa potrivită pentru dvs.

Normann are o gamă de lămpi interesante, unice și încântătoare în ofertă pentru a vă ajuta să profitați la maximum de configurația dvs. de design interior.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!