Nuura Lampi

Nuura este un brand danez care se concentrează pe iluminatul care hrănește simțurile și se potrivește cu estetica nordică. Nu este surprinzător faptul că marca își găsește inspirația în natură. Nuura consideră natura ca fiind unică și luxoasă - o percepție care se reflectă în mod clar în designul lămpilor lor.

Prin combinațiile lor de sticlă și metal, marca garantează materiale de calitate. Lămpile sunt create de designerul danez premiat Sofie Refer, ale cărui specialități sunt sticla și iluminatul. O combinație perfectă care a dus la cinci game de lămpi somptuoase și unice. Bucurați-vă de sticla lucrată manual și de experiența senzorială a luminii oferite de lămpile Nuura.

Toate lămpile Nuura pot fi utilizate cu un variator de intensitate.
Afișați 36 din 196 produse
Sofie Refer a creat patru colecții de candelabre pentru Nuura, având în minte candelabrul clasic. Acestea sunt Anoli, Blossi, Liila și Miira. Candelabrul clasic cu prisme de cristal este cunoscut pentru faptul că reflectă lumina și adaugă o anumită luminozitate și expresie senzorială încăperii. Această experiență senzorială exactă este clar reflectată în designul și lumina oferite de marcă. Adăugați un strop de caracter în casa dvs. cu lămpile superbe și senzuale Nuura.

Miira - lămpi simple de design nordic, cu un plus

.
Lămpile din colecția Miira sunt alcătuite din metal înnegrit și sticlă suflată manual, fie într-un alb mat, fie într-o sticlă optică transparentă cu un model distinct. Împreună, cele două materiale alcătuiesc diverse lămpi simple bazate pe stilul nordic. Metalul negru și sticla delicată conferă lămpii un plus care va atrage atenția! Îndrăgitul candelabru Miira 6 Rock Grey/Opal White este plin de caracter. Agățați-l în sufragerie, pe hol sau în baie pentru a da casei dvs. o notă nordică.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!