Friis & Moltke

Anul este 1954. Frank Sinatra răsună pe gramofoanele din întreaga lume, Germania de Vest primește oferta de aderare la NATO, iar Knud Friis și Elmar Moltke își întemeiază legendarul studio FRIIS & MOLTKE. Compania cu sediul în Aarhus se află în spatele unei serii de clădiri publice și private din Danemarca și din străinătate, inclusiv în Ankara, Turcia, și Nuuk, Groenlanda. De la înființarea sa, marca și-a lăsat o amprentă semnificativă asupra designului și arhitecturii daneze și internaționale. FRIIS & MOLTKE este deținută și administrată de opt parteneri, iar brandul proiectează orice, de la clădiri publice enorme la lămpi mici și elegante.
Pe această pagină, puteți găsi lămpi Friis and Moltke din colaborarea brandului cu Frandsen, inclusiv incredibila colecție Minneapolis, care găzduiește totul, de la lămpi suspendate și lămpi de masă până la lămpi de perete, ca să nu mai vorbim de veșnicul și elegantul FM 1954 și FM 2014. Vedeți-le mai jos! Suntem încrezători că vă veți îndrăgosti iremediabil de modelele designerilor legendari.
FM 2014 Lustră Pendul H36 Matt Black - Frandsen
RRP RON 1.115,00
Așteptat în: 3 - 5 zile
FM 2014 Lustră Pendul H24 Matt Black - Frandsen
RRP RON 980,00
Așteptat în: 3 - 5 zile
Afișați 36 din 39 produse
Respectarea sustenabilității - atât la propriu, cât și la figurat - este adânc înrădăcinată în studioul cu sediul în Aarhus. De când compania a făcut primii pași în 1954, pentru FRIIS & MOLTKE a fost important să construiască brandul în jurul valorilor de dezvoltare, dialog și inovare. În prezent, brandul lucrează întotdeauna cu gândul la cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă ale ONU. În ceea ce privește FRIIS & MOLTKE, este important să se gândească la sustenabilitate în fiecare design, atât din punct de vedere fizic, cât și social.

Lampa Minneapolis

.

Lampa Minneapolis a văzut lumina zilei pentru prima dată în 1984. FRIIS & MOLTKE a proiectat lampa pentru hotelul și centrul de conferințe Scanticon din orașul Minneapolis, Minnesota, din vestul mijlociu al SUA. Lampa a fost concepută pentru a îmbrățișa stilul scandinav și a reprezenta tradiția daneză în materie de design pentru numeroșii oaspeți internaționali care vizitau hotelul și centrul de conferințe.

Expresia minimalistă a lămpii creează o siluetă incitantă, iar abajurul larg asigură o lumină confortabilă, făcând ca capul lămpii să poată fi folosit ca lampă de perete, lampă de podea, lampă de masă și lampă suspendată. În mod firesc, Friis și Moltke au sfârșit prin a crea o colecție completă de lămpi diferite, mărind familia, care este acum disponibilă atât în alb, cât și în negru. Lampa este în prezent fabricată de Frandsen, așa că puteți fi siguri că fiecare produs nu este decât de cea mai bună calitate.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!