Panouri cu LED-uri

Un panou LED asigură o lumină frumoasă care se aprinde imediat și se răspândește uniform în întreaga cameră. În plus, este și mai durabilă. Panourile cu LED-uri au dimensiuni diferite, inclusiv lățimi, înălțimi și lungimi, astfel că există cu siguranță un panou cu LED-uri care se potrivește decorului și nevoilor dvs. de iluminat. Panourile LED pot fi montate în și pe tavan, unde lumina minunată a LED-ului creează impresia unui luminator. Panourile cu LED-uri pot fi amplasate în toate tipurile de camere și stiluri de decor, dar, deoarece sunt destul de plate, sunt cele mai potrivite pentru camerele cu tavane joase. Explorați panourile LED din gama noastră valoare pentru bani de mai jos și găsiți panoul perfect pentru casa sau locul de muncă.
Afișați 36 din 58 produse
Pe lângă faptul că trebuie să țineți cont de diferitele dimensiuni ale panoului LED atunci când alegeți cel mai potrivit, trebuie să vă gândiți și la Lumen, care vă spune cât de luminoase sunt panourile. Cu cât lumina este mai strălucitoare, cu atât mai mare este Lumenul. Merită să vă gândiți ce cameră doriți să iluminați și cât de puternică doriți să fie lumina pentru a vă asigura că găsiți panoul perfect pentru dumneavoastră. De asemenea, trebuie să vă gândiți la cât de des veți folosi lumina, astfel încât să puteți alege un panou cu o durată de viață potrivită.

Panourile LED și temperatura de culoare

.
Temperatura de culoare a unei lumini LED se măsoară în Kelvin, iar scara merge de la 0 la 10.000. Cu cât numărul este mai mic, cu atât lumina este mai caldă, și invers. O lumină albă rece are, în general, în jur de 4.000 Kelvin, iar aceasta este perfectă pentru magazine sau, mai exact, pentru vitrine, deoarece culoarea rece este perfectă pentru a vă arăta produsele în cea mai bună lumină. Lumina albă caldă, de aproximativ 3.000 Kelvin, este mai potrivită pentru case și birouri, unde creează o atmosferă confortabilă, relaxată și primitoare.

Diminuare

.
Dacă vă doriți un panou LED cu reglaj de intensitate luminoasă, trebuie să vă uitați la specificații pentru a vedea dacă panoul la care vă uitați oferă această caracteristică. A avea un panou dimabil la domiciliu poate fi grozav, deoarece vă permite să creați atmosfera perfectă și să urmăriți ciclul luminii naturale de afară. De asemenea, poate fi o idee bună să aveți panouri cu LED-uri reglabile la birou, astfel încât să puteți ajusta luminozitatea pentru a se potrivi diferitelor sarcini, trecând de la o lumină concentrată la una relaxantă.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați, puteți răsfoi mai multe soluții LED aici.