Asteria

Lămpile populare Asteria de la Umage au un abajur simplu, subțire și minimalist, cu un panou LED încorporat. Colecția cuprinde o lampă suspendată, o lampă de tavan, o lampă de podea, o lampă de masă și o lampă de masă portabilă. Alegeți dintre diverse culori, de la negru neutru și alb perlat la cele mai îndrăznețe galben șofran, albastru petrol și roșu rubin. Găsește-ți lampa preferată în colecție, fie că ai nevoie să îți luminezi masa de luat masa, noptiera sau holul.
Afișați 36 din 133 produse
Minunata colecție de lămpi provine de la marca daneză Umage. Brandul a fost fondat ca Vita Copenhagen în 2008, iar schimbarea numelui în Umage a venit la sfârșitul anului 2018. Noul nume provine de la cuvântul danez care înseamnă "atenție la detalii" și se referă la valorile mărcii și la abordarea designului, ca să nu mai vorbim de produsele finite care sunt responsabile față de mediu. Umage se concentrează, de asemenea, pe crearea de modele care se bazează pe valorile scandinave - design sustenabil și producție de cea mai înaltă calitate. Acest lucru se reflectă în ambalajul lămpilor, care vin învelite luxos într-o cutie frumoasă. Lampa este neasamblată, ceea ce permite utilizarea unei cutii mai mici. Toate acestea sunt făcute pentru a reduce costurile de transport și emisiile de CO2.

Alăturându-se unei game interesante de lămpi unice, colecția Asteria de la Umage este un spectacol de admirat. Înrădăcinate în designul scandinav, lămpile sunt atemporale, minimaliste și elegante - construite pentru a fi iubite în întreaga lume. Colecția a fost lansată inițial ca o lampă suspendată, dar acum este disponibilă ca lampă suspendată, plafonieră, lampă de podea și lampă de masă.

Lama suspendată Asteria - două dimensiuni în diverse abajururi

Alegeți între lampa suspendată Asteria cu un diametru de 43 cm și lampa suspendată Asteria Mini cu un diametru de 31 cm. Ideală pentru iluminarea mesei de luat masa sau a bucătăriei, unde versiunea mini arată deosebit de bine ca parte a unei perechi. Datorită panoului LED special conceput și designului elegant, lampa suspendată Asteria este o lampă atemporală. Alegeți dintr-o gamă largă de culori minunate care se potrivesc cu stilul dvs. personal. Lampa suspendată este prevăzută cu un detaliu din alamă, care poate fi schimbat cu ușurință în negru sau oțel, pe măsură ce tendințele apar și dispar.

Lama de masă Asteria - lumină superbă cu un port USB practic

Panoul LED încorporat este ascuns sub difuzorul abajurului pentru a asigura o strălucire moale și confortabilă. Țeava transversală din alamă adaugă o notă exclusivistă și luxoasă la designul general. Pe lângă faptul că oferă o lumină excelentă pentru noptiere și birouri, lampa are un port USB practic, astfel încât vă puteți încărca telefonul sau tableta indiferent dacă lampa este aprinsă sau stinsă. Acest lucru vă ajută să reduceți numărul de cabluri care vă aglomerează masa. La fel ca și lampa suspendată, lampa de masă este disponibilă într-o multitudine de culori moderne care se potrivesc cu tendințele actuale în materie de design interior.

Asteria Move - lampă de masă modernă și portabilă

La începutul anului 2021, Umage a lansat Asteria Move - cel mai nou membru al familiei. Lămpile de masă fără fir funcționează până la 35 de ore cu o încărcare completă, permițându-vă să aduceți cu dumneavoastră lumina confortabilă în jurul casei. Cu o înălțime de 41,5 cm și o greutate de 3,1 kg, lampa este ușor de mutat și de adus în orice loc care are nevoie de o lumină temporară confortabilă. Alegeți cea mai bună culoare pentru stilul dvs. - de la alb perlat la roșu cald.

Lama de podea Asteria - O lumină confortabilă și elegantă

Cu rama sa subțire din alamă, lampa de podea Asteria este o lampă elegantă și stilată. Designul simplu - combinat cu artizanatul și cea mai recentă tehnologie - face din aceasta o lampă care nu se va demoda niciodată. Întrerupătorul este integrat discret în designul lămpii. Aprindeți și stingeți lumina prin rotirea părții superioare a tijei. Alegeți cea mai bună culoare pentru decorul dvs. și folosiți lampa pentru a lumina colțurile întunecate sau pentru o lumină suplimentară confortabilă în dormitor sau lângă canapele.

Lama de tavan Astoria - pentru o lumină de bază excelentă

Poate fi dificil să găsești lumina potrivită pentru bucătărie. Lampa de tavan Asteria este o soluție discretă și elegantă care îmbracă încăperea într-o strălucire eficientă și confortabilă. Panourile LED încorporate iluminează încăperea într-o lumină descendentă, în timp ce lampa emite o lumină ascendentă care este reflectată de tavan pentru o lumină indirectă.

Indiferent unde aveți nevoie de lumină sau pentru ce aveți nevoie de ea, există o lampă Asteria pentru dvs. Designul subțire și elegant se potrivește perfect pentru toate casele, indiferent dacă gravitezi în jurul unei expresii clasice sau moderne.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!