UMAGE Lampi

UMAGE este designul danez în cea mai bună formă. Marca a dezvoltat câteva produse uimitoare care au fost propulsate la popularitate în scurt timp. Lampa decorativă cu pene EOS și elegantul Asteria, în special, au atras o atenție semnificativă. UMAGE a fost fondată în 2008 cu ambiția de a crea un concept sustenabil definit de înaltă calitate și funcționalitate. Brandul danez a crescut rapid încă din prima zi, iar lămpile sunt acum disponibile în peste 1.500 de magazine din mai mult de 50 de țări.

Lămpile de la UMAGE nu arată la fel de ieftine pe cât sunt, ba dimpotrivă. Toate produsele sunt împachetate în cutii și pungi frumoase, dând impresia de calitate și design superb.
Cannonball White - Umage
RRP RON 196,00
În stoc acum
Afișați 36 din 399 produse
În a doua jumătate a anului 2018, studioul de design danez din spatele unor modele de lămpi precum Eos și Silvia și-a schimbat numele din Vita Copenhagen în UMAGE, care este cuvântul danez pentru "efort". Acest nume a fost ales pentru a reflecta valorile companiei și abordarea lor față de design. Pentru că ce este designul fără efort? În cele mai multe cazuri, lipsa de efort nu reușește să producă o combinație bine gândită de formă și funcție.

UMAGE face efortul de a asigura armonia, iar rezultatul este de-a dreptul impecabil. Numeroasele lămpi create de companie se caracterizează prin abordarea fără compromisuri a procesului de modelare, selecția materialelor și tradiția designului scandinav. Compania creează lămpi în stil nordic, cu forme simple, fără a menționa o expresie ușoară și practică. Dar schimbarea numelui a fost însoțită de o întoarcere în ceea ce privește stilul, aducându-vă o selecție de culori contrastante și detalii grele din alamă. Experimentați totul prin intermediul UMAGE.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!