Studio Italia Design Lampi

Studio Italia Design a fost un designer și producător de înaltă calitate de soluții de iluminat modern încă de la începutul anilor 1950. De la sediul său central din Veneția, compania a lucrat în mod constant pentru a ridica standardul de calitate și design, depunând în același timp eforturi susținute pentru a spori semnificația prestigioasei etichete "Made in Italy".

Compania lucrează exclusiv cu cele mai bune materiale disponibile, cum ar fi abajururile din sticlă suflată manual din Murano, care sunt combinate cu oțel inoxidabil, bras și aluminiu într-o gamă de soluții de iluminat de înaltă calitate cu finisaje interesante.
Rain Lustră Pendul 2700k Bronze - Lodes
RRP RON 1.132,00
Așteptat în: 14 - 16 zile
Kelly SO1 Lustră Pendul ø50 Bronze - Lodes
RRP RON 3.640,00
Așteptat în: 14 - 16 zile
Rain Lustră Pendul 2700k Black - Lodes
RRP RON 1.101,00
Așteptat în: 14 - 16 zile
Afișați 36 din 65 produse
Studio Italia a fost unul dintre cele mai importante branduri în domeniul soluțiilor de iluminat modern încă de la înființarea sa în anii 1950. Compania se inspiră din originile sale italiene, iar calitatea înaltă a produselor sale poate fi urmărită și ea până la această inspirație. Marca italiană are un simț clar al esteticii și se mândrește cu proiectarea unor produse uimitoare și unice, potrivite pentru casele din întreaga lume.

Studio Italia Design lucrează în permanență pentru a dezvolta soluții personalizate bazate pe o combinație de calitate, formă, funcționalitate și tehnologie de ultimă generație. Aceste abilități, în combinație cu accentul pus pe soluții alternative, constituie baza operațiunilor companiei, iar cireașa de pe tort este parteneriatul cu arhitecți, ingineri și designeri renumiți.

Una dintre cele mai hipice lămpi ale Studio Italia Design de până acum este lampa suspendată Kelly, care creează un efect de lumină interesant datorită numeroaselor nuanțe care izvorăsc din becul său. Lampa suspendată Kelly este perfectă pentru orice încăpere, fie că este vorba de hol sau de camera de zi. Kelly este o lampă atemporală, unică și elegantă, disponibilă în Ø50 și Ø80. De asemenea, lampa este disponibilă într-o gamă de culori, și anume bronz, alb, negru și cupru.

Studio Italia oferă o gamă de soluții de iluminat unice, cum ar fi lămpi suspendate, lămpi montate, pe picior și de masă, disponibile într-o gamă largă de dimensiuni. O altă lampă unică din colecția companiei este lampa suspendată Nostalgia. Nostalgia este disponibilă într-o formă retro cu linii moderne. Lampa elegantă este dotată cu o tehnologie avansată de iluminare și un design suflat manual care are ca rezultat un produs dezechilibrat. Lampa are un finisaj uimitor care o face perfectă pentru a fi expusă deasupra mesei dvs. de luat masa. Nostalgia este disponibilă în crom, auriu, cristal și aur roz.

Studio Italia Design oferă, de asemenea, o lampă similară cu Nostalgia, numită Skyfall. Această lampă are o expresie blândă și unică, care funcționează în orice cameră. Skyfall este fabricată din sticlă suflată manual, folosind cea mai nouă tehnologie disponibilă. Această lampă frumoasă este disponibilă în cristal, cupru, crom și aur roz. Este o altă piesă statement de la Studio Italia Design, proiectată la perfecție și cu un finisaj minunat. Dacă vă lipsește o nouă piesă statement pentru casa dvs., aruncați o privire prin colecția uimitoare Studio Italia Design.

Studio Italia exportă produse în peste 90 de țări și continuă să lucreze pentru a-și extinde aria de acoperire a pieței.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!