Eva Solo Accesorii pentru Casă

Descoperiți accesoriile unice pentru casă Eva Solo, inclusiv suportul pentru televizor Carry, oglinda Rope, taburetul Abalone și setul de rafturi Smile și măsuța de noptieră Smile, care combină estetica și funcționalitatea în cel mai bun mod posibil. Aceste piese decorative și practice sunt disponibile într-o varietate de modele pentru a se potrivi perfect în orice design interior. Cu designul lor unic și materialele de înaltă calitate, accesoriile pentru casă Eva Solo adaugă atât stil, cât și funcționalitate locuinței dumneavoastră. Găsește-ți mai jos noul tău suport TV, taburet de bar, oglindă rotundă, noptieră de perete sau sistem inteligent de rafturi!

Vezi și lămpi unice de la Eva Solo aici

Eva Solo TV Stand - combină eleganța și funcționalitatea


Standul TV Eva Solo este un exemplu perfect al capacității brandului de a combina eleganța cu funcționalitatea. Aceste suporturi TV Carry oferă o modalitate elegantă și modernă de a vă prezenta televizorul, oferind în același timp un spațiu de depozitare convenabil pentru dispozitivele electronice și media care nu mai trebuie să stea agățate pe perete sau să ocupe spațiu pe rafturi sau dulapuri. Cu designul lor elegant și minimalist, se potrivesc perfect în orice interior, de la cel modern și minimalist la cel mai tradițional și clasic.

Standurile TV Eva Solo sunt proiectate cu gândul la calitate și durabilitate. Sunt fabricate din materiale robuste, precum metalul și oțelul inoxidabil, ceea ce le conferă o construcție solidă care poate rezista la uzura și utilizarea zilnică. Liniile lor curate și estetica simplă le fac alegerea ideală pentru cei care doresc să adauge o notă de eleganță home theater-ului lor.

Cu un suport TV de la Eva Solo, nu numai că obțineți o piesă de mobilier funcțională pentru a vă expune televizorul, dar și un plus estetic pentru casa dvs. Fie că preferați un suport TV în negru elegant sau în oțel inoxidabil brut, veți găsi cu siguranță un model care se potrivește spațiului dumneavoastră.

Oglindă rotundă - eleganță atemporală pentru orice încăpere


O oglindă rotundă este un accesoriu atemporal și versatil pentru orice cameră. Oglinda rotundă de la Eva Solo oferă nu numai o soluție practică pentru verificarea aspectului tău, ci și un accesoriu elegant și stilat pentru decorul tău. Aceste oglinzi sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți găsi potrivirea perfectă pentru casa dvs.

O oglindă pentru baie, hol sau dormitor nu este doar un accesoriu funcțional pentru casă, ci poate fi folosită și ca element decorativ în locuința dumneavoastră. Așezați o oglindă mare în camera de zi sau pe hol pentru a crea o senzație de spațiu sau agățați mai multe oglinzi rotunde mici împreună pentru a crea o expunere de perete unică și atrăgătoare.

O oglindă Eva Solo este proiectată având în vedere atât funcționalitatea, cât și aspectul estetic, deoarece sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, inclusiv sticlă și piele, ceea ce le conferă un aspect luxos și elegant. O oglindă cu piele are, de asemenea, un design simplu și atemporal, ceea ce o face alegerea perfectă pentru orice stil de interior, de la modern și minimalist la clasic.

Stool de bar - confort și stil pentru casa ta


Un taburet de bar este o piesă de mobilier indispensabilă pentru orice insulă de bucătărie sau zonă de bar. Un taburet de bar Eva Solo Abalone Stool oferă nu numai un scaun confortabil, ci și un design elegant și modern. La Eva Solo, puteți obține un taburet de bar cu spătar, un taburet de bar din lemn și un taburet de bar cu scaun din piele, astfel încât aveți toate oportunitățile de a găsi taburetul de bar perfect pentru insula de bucătărie sau barul dumneavoastră. În timp ce un taburet de bar cu spătar oferă un plus de confort și susținere, un scaun de bar fără spătar este ideal pentru o ședere mai relaxată și mai informală. De aceea, taburetul de bar cu spătar de la Eva Solo este un scaun de bar ideal pentru bucătărie, astfel încât să fiți sigur că vă veți așeza confortabil și vă veți simți susținut în spate.

Cu designul lor simplu și modern, scaunele de bar Eva Solo se potrivesc perfect în orice stil de interior, în special în cele mai moderne sau minimaliste. Construcția lor durabilă și scaunele confortabile le fac alegerea ideală atât pentru casele private, cât și pentru spațiile publice.

Mese de noptieră suspendată - depozitare inteligentă pentru dormitorul tău


O masă de noptieră suspendată este o soluție inteligentă și de economisire a spațiului pentru dormitorul tău. Măsuța de noptieră Smile de la Eva Solo nu servește doar ca măsuță de noptieră practică cu spațiu de depozitare, ci și ca element de design elegant, modern și decorativ pe perete. Aceste noptiere sunt disponibile în diferite culori, astfel încât să puteți găsi perechea perfectă pentru patul și dormitorul dvs.

O noptieră de perete vă permite, de asemenea, să eliberați spațiul din jurul patului și să creați un dormitor mai spațios și mai organizat. De exemplu, o puteți folosi pentru a vă depozita cărțile, ochelarii, telefonul și alte obiecte mici, astfel încât acestea să fie mereu la îndemână atunci când aveți nevoie de ele.

O noptieră Eva Solo este concepută atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic, deoarece veți obține o măsuță mică din lemn de înaltă calitate, ceea ce conferă mesei o construcție solidă și durabilă, care arată, de asemenea, foarte bine pe perete. Designul simplu și modern al zambilei le face alegerea perfectă pentru orice stil de interior, în special pentru cele moderne și minimaliste.

Rafturi de perete - depozitare organizată cu stil


Rafturile de perete sunt o modalitate practică și elegantă de a vă organiza și expune obiectele preferate. Gama de sisteme de rafturi de perete Eva Solo, inclusiv setul de rafturi Smile, nu numai că oferă depozitare funcțională, dar servesc și ca element de design elegant și modern în interiorul dvs. Disponibile în diferite dimensiuni, forme și culori, aceste rafturi inteligente și înguste vă permit să creați zona perfectă de depozitare și expunere pentru casa dvs. De exemplu, puteți folosi aceste rafturi în bucătărie, deoarece oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru articolele de bucătărie, ajută la menținerea bucătăriei organizate și ordonate și oferă acces ușor la obiectele pe care le folosiți des în bucătărie, deoarece sunt plasate la îndemână.

Aceste rafturi din lemn, estetice și funcționale, vă permit să eliberați spațiu pe podea și să creați mai mult spațiu în casa dvs. În plus, rafturile din lemn aduc o frumusețe naturală, căldură și textură în orice încăpere și se pot potrivi cu diferite stiluri, de la modern la rustic. Le puteți folosi pentru a vă expune cărțile, tablourile, plantele și alte obiecte decorative, făcându-le parte integrantă din orice cameră din decorul dvs. De asemenea, le puteți folosi pentru a depozita lucruri precum cheile, corespondența și alte obiecte mici, astfel încât să fie mereu la îndemână atunci când aveți nevoie de ele.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!